Συνεχίζεται η προετοιμασία του Μακεδονικού – Δυνατό φιλικό στο Αιγίνιο



makedonikos kozanis logo875Διήμερο εξετάσεων-μετρήσεων για τους ποδοσφαιριστές…

H προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά με τον τεχνικό Γιώργο Παπακώστα και τους συνεργάτες του Ζαχαριάδη , Αργυρόπουλο, Αντωνόπουλο να δουλεύουν κυρίως πάνω στη φυσική κατάσταση της ομάδας στο πρώτο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας .Όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις και ο τεχνικός της ομάδας είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την εξέλιξη της προετοιμασίας.

Από την ερχόμενη εβδομάδα βέβαια θα ανέβουν ακόμη περισσότερο οι ρυθμοί, ενώ σιγά – σιγά και η τακτική θα παίρνει πλέον μερίδιο στις προπονήσεις.
 
Στα πλαίσια αυτά, η ομάδα θα δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία των παιχτών για το τελικό μοντάρισμα.
 
Φιλικό στο Αιγίνιο

Την πρώτη δυνατή φιλική αναμέτρηση θα δώσει την Κυριακή στις 18.30, η ομάδα του Μακεδονικού. Οι “μπλε ” θα αντιμετωπίσουν στο Αιγίνιο την τοπική ομάδα .Ο Αιγινιακός θα αγωνίζεται απο τη νέα σεζόν στη Γ΄ εθνική και πρόκειται για μια δυνατή και φιλόδοξη ομάδα. Ο κ. Παπακώστας βάζει απο νωρίς τους παίκτες του στα δύσκολα ρίχνοντας τους ποδοσφαιριστές του στα βαθιά .Επόμενο φιλικό για τον Μακεδονικό θα είναι στις 16 Αυγούστου στο Βατερό με τον τοπικό Εθνικό.
 
Διήμερο μετρήσεων

Διήμερο (Πέμπτη και Παρασκευή) αφιερωμένο σε εξετάσεις για τον Μακεδονικό. Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν απο χθες Πέμπτη να υποβάλλονται σε σύγχρονο διατροφολογικό κέντρο της Κοζάνης σε λιπομέτρηση, μέτρηση σωματικού βάρους, και μεταβολισμού, υπό την εποπτεία του διατροφολόγου Μανώλη Πλιάκη .Επίσης παίρνουν και τις κατάλληλες οδηγίες διατροφής για την περίοδο της προετοιμασίας.
 
H διοίκηση του Μακεδονικού Κοζάνης ευχαριστεί το φαρμακείο της Αντιγόνης Ρέββα και του Ευθύμιου Βακατάρη, Παύλου Χαρίση 50, για την προσφορά φαρμακευτικού υλικού στην ομάδα μας.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.