Μουσική πανδαισία στη Σιάτιστα! 5 Παραδοσιακές ορχήστρες ξεσήκωσαν τον κόσμο! Βίντεο…



xalkina orxistres siatista8756Η χθεσινή βραδιά ήταν ξεχωριστή για την παραδοσιακή μουσική της  Σιάτιστας ! 32 μουσικοί  από 5 ορχήστρες μάγεψαν το κοινό που καταχειροκρότησε όλες τις συμμετοχές.

Την Βραδιά Σιατιστινής παραδοσιακής μουσικής διοργάνωσαν η Επιτροπή Εορτασμού 100 χρόνων απελευθέρωσης της Σιάτιστας από τον τουρκικό Ζυγό, το τοπικό συμβούλιο, ο πολιτιστικός σύλλογος «Μαρκίδες Πούλιου» και η λέσχη γυναικών Σιάτιστας ενώ την παρουσίαση έκανε ο καθηγητής Δημήτρης Σιάσιος μέλος του συλλόγου Μαρκίδες Πούλιου.

Στο τέλος της εκδήλωσης στην εξέδρα ανέβηκαν όλες οι ορχήστρες και έπαιξαν τον Αϊβασιλιάτικο ενώ προηγουμένως η πρόεδρος της λέσχης γυναικών Λένα Σιάσιου είχε απονείμει τιμητικές πλακέτες σε κάθε ορχήστρα.

Μοναδικές στιγμές από το κλείσιμο της χθεσινής εκδήλωσης στη Σιάτιστα, με το σύνολο των καλλιτεχνών να

ανεβαίνουν στη σκηνή και τον κόσμο να χορεύει!! 5κλαρίνα 1 σαξόφωνο 10 κορνέτες 5 τύμπανα, 7τρομπόνια και κρουστά ξεσήκωσαν τους πάντες…

 

από τον sierafm.gr

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.