Έκτακτη αιμοδοσία τη Δευτέρα 13 Αυγούστου από τη «Γέφυρα Ζωής»



aimodotes en drasi3453Ο Ιός του Δ. Νείλου έγινε πια ο καλοκαιρινός σύντροφος και εφιάλτης της Αιμοδοσίας, έχουμε που έχουμε έλλειψη σε αιμοδότες σαν χώρα, στερούμαστε και αυτούς που ήδη υπάρχουν, σχεδόν στη μισή Ελλάδα, επομένως κάποιοι πρέπει να δραστηριοποιηθούν δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Όλοι όσοι κατοικούμε σε περιοχές εκτός δράσης του Ιού του Νείλου αλλά και της Ελονοσίας, πρέπει, είμαστε υποχρεωμένοι για το δικό μας καλό να καλύψουμε τις ανάγκες σε Αίμα που δημιουργούνται, ήδη υπάρχουν εκκλήσεις βοήθειας από πολλά Νοσοκομεία της Χώρας.
 
Λόγω αποκλεισμού από την αιμοδοσία όσων έμειναν έστω και 1 ημέρα στις περιοχές : Νέοι Πόροι, Στόμιο, Δυτική Θεσσαλονίκη, Νάουσα, Εύβοια, Λακωνία, σχεδόν τη μισή Αττική και κάποιες άλλες περιοχές, ο σύλλογος “Γέφυρα Ζωής” όπως και όλοι οι σύλλογοι μέλη της Π.Ο.Σ.Ε.Α διοργανώνουν έκτατες αιμοδοσίες για να μην κινδυνεύσει η ζωή των ανθρώπων που χρειάζονται μετάγγιση ή επείγουσα επέμβαση.

Σας καλούμε τη Δευτέρα 13 Αυγούστου και ώρα 15:30-20:00 στην έκτακτη (22η) αιμοδοσία στο γραφείο του συλλόγου Νικ. Πλακοπίτη 11, έναντι της εργατικής εστίας.

Καθώς  και κάθε μέρα από τις 09:00- 13:00, αλλά και τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα μετά από τηλεφώνημα στο 2461067641 & 2 αν λειτουργεί η Αιμοδοσία .

Για πρωϊνή Αιμοδοσία να έχετε φάει πρωϊνό και για απογευματινή Αιμοδοσία ελαφρύ γεύμα 3 ώρες πριν και πάντα να πίνετε περισσότερα υγρά από ότι συνήθως

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Τσαουσίδης Θεόδωρος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.