Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν οι ειδικευόμενοι γιατροί του Μαμάτσειου Νοσοκομείου!mamatseio nosok koz097ΚΑΜΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΦΗΜΕΡΕΙΑ – ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Οι ειδικευόμενοι γιατροί του νοσοκομείου Κοζάνης,μετά από απόφαση της συνέλευσης μας στις 31/7, προχωράμε από τις 13/8 σε επίσχεση εργασίας από το πρωινό ωράριο της εφημερίας και την τακτική εργασία 8.00πμ με 3.00μμ, και σε περίπτωση μη ικανοποίησης των αιτημάτων μας σε αποχή και από τις γενικές εφημερίες .

Οι λόγοι που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση είναι:

-οι απλήρωτες εφημερίες που κάνουμε εδώ και 5 ολόκληρους μήνες,

-οι άθλιες συνθήκες εργασίας,

-η στοχευμένη υποβάθμιση του δημόσιου νοσοκομείου,

-το μειωμένο προσωπικό.

Η περίθαλψη που λαμβάνουν οι ασθενείς, εκτός του ότι παύει να είναι δωρεάν, σύμφωνα με τα μέτρα που απαιτεί το ΔΝΤ, είναι και αμφιβόλου ποιότητας, αφού οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές, σε προσωπικό καθώς και το κλείσιμο κλινικών, καθιστούν την παροχή βοήθειας και τις εφημερίες επισφαλείς.

Ακολουθώντας λοιπόν, τους συναδέλφους μας του Γ.Ν. Παπανικολάου, Γ.Ν. Πολυγύρου, Γ.Ν. Σερρών, Γ.Ν. Κομοτηνής και στηρίζοντας τους ασθενείς μας, προχωρούμε κι εμείς σε κινητοποιήσεις.

Ο αγώνας των γιατρών είναι κομμάτι του αγώνα όλων των εργαζομένων κι όλης της κοινωνίας!

ΛΕΜΕ ΟΧΙ:

ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ (ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ 5ΕΥΡΩ)

ΛΕΜΕ ΝΑΙ:

ΣΤΗΝ ΙΣΗ ΠΛΗΡΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ειδικευόμενοι Ιατροί Γ.Ν. Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.