Αρχίζουν τα «βάσανα» την Δευτέρα στον Μακεδονικό Κοζάνης



makedonikos koz fiesta2012Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Γιώργου Παπακώστα στον Μακεδονικό Κοζάνης, οι οποίοι τη Δευτέρα 6/8 στις 18:00 στο στρατιωτικό θα έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση για τη νέα σεζόν.

Οι νεοφώτιστοι στη Δ’ Εθνική γνωρίζουν πολύ καλά ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη , αλλά η αισιοδοξία είναι μεγάλη για μια αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Η διοίκηση ανταποκρίθηκε πλήρως στον ρόλο της με τον σχεδιασμό της ομάδας. Κράτησε τον περσινό κορμό, αποκτήθηκαν έμπειροι ποδοσφαιριστές , αλλά προώθησαν και πέντε μικρούς ταλαντούχους από την Κοζάνη 2004 και τώρα περιμένουν από τον προπονητή Γιώργο Παπακώστα να… συνθέσει το πάζλ, ώστε ο Μακεδονικός να παρουσιαστεί έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής.

Το ρόστερ ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις που έχει ο Γιώργος Παπακώστας. Φέτος έχει όλα τα στοιχεία εκείνα που ζητούσε και… συζητούσε. Ικανούς με πλούσια αθλητικά προσόντα παίκτες, με συγκεκριμένους ρόλους και στόχους. Τα υπόλοιπα είναι περιττά. Όλα θα φανούν στο… χόρτο. Τη Δευτέρα θα δοθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας και στη συνέχεια ο ικανότατος προπονητής θα ξεκινήσει με διπλές προπονήσεις πρωί-απόγευμα, δίνοντας πρώτο μέλημα στην απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης. Και όπως δήλωσε στόχος για την νέα σεζόν: «Να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, που να αρέσει στα παιδιά αλλά και στον κόσμο».

onsports.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.