«Σοκ» Παγκόσμια πρωτοτυπία στην Πτολεμαϊδα – Μπήκαν κάγκελα στην κεντρικότερη διάβαση πεζών στο κέντρο της πόλης



1qj50wev6oΔεν είναι δυνατόν να είναι αλήθεια… «Όνειρο ζω και μην με ξυπνάτε»! Δεν μπορεί να υπάρχει ανθρώπινο μυαλό που σκέφτηκε κάτι τέτοιο.

Ο λόγος… για τα κάγκελα που από σήμερα το πρωί τοποθετήθηκαν μπροστά από την τράπεζα (με δική της βούληση) και ακριβώς μπροστά από τη διάβαση του κεντρικότερου σημείου της πλατείας της Πτολεμαΐδας.

Και μη βιαστεί κανείς να πει ότι τα κάγκελα έχουν μεταξύ τους άνοιγμα προκειμένου να περνούν οι πεζοί, γιατί αυτό δεν αντέχει κριτική και αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.Ο λόγος που οδήγησε στα «κάγκελα» είναι τα περιστατικά των παρκαρισμένων αυτοκινήτων μπροστά στην τράπεζα και πάνω στο πεζοδρόμιο (εκτός βέβαια για τις χρηματαποστολές που για αυτά κανείς δεν λέει κουβέντα). Για την πλατεία που έχει μετατραπεί σε χώρο στάθμευσης,για τα ανύπαρκτα σημεία πρόσβασης ατόμων με αναπηρία που δεν έχουν ούτε για δείγμα οι τράπεζες… κουβέντα. Καμία ευαισθησία; Καμία κίνηση;

Επιτέλους ας παρέμβει κάποιος που δεν έχει “τα μυαλά στα κάγκελα” και ας διορθώσει το «έκτρωμα»!!!!

από το ενημερωμένο eordaia.org

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.