Κοζάνη: Αποδυναμώθηκαν εντελώς οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας



astinomiko megaro kozanis neo2342Στην Αλεξανδρούπολη μεταβαίνει σήμερα αντιπροσωπεία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων της Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να ενημερωθεί για τις συνθήκες διαβίωσης των συνολικά 471 αποσπασμένων συνοριοφυλάκων και αστυφυλάκων που εγκαθίστανται σταδιακά στους χώρους που έχουν προβλεφθεί. Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών και μέλος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Χρήστος Τριγώνης, η απόσπαση του προσωπικού έχει αποδυναμώσει σημαντικά τις υπηρεσίες της Αστυνομίας στη Δυτική Μακεδονία με αποτέλεσμα σε ορισμένες υπηρεσίες να υπάρχει προσωπικό μόνο για τα φύλαξη των κτιρίων.

Η κατάσταση σημείωσε ο κ. Τριγώνης θα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο την περίοδο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης οπότε αναμένεται να αποσπασθούν και άλλοι αστυνομικοί υπάλληλοι. Όσον αφορά την διαβίωση των αποσπασμένων αστυνομικών τόνισε ότι έχει ληφθεί ελάχιστη μέριμνα με το προσωπικό να στοιβάζεται σε κοιτώνες των εξι κρεβατιών ή άλλους να μεταφέρονται από την Κομοτηνή καθημερινά προς την Αλεξανδρούπολη, ενώ σχετικά με την αποζημίωση αυτή εκτιμάται ότι θα πληρωθεί μετά από χρόνια

ΕΡΑ Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.