Ενημέρωση των κατοίκων του Δρεπάνου για τα προβλήματα του νερού



drepano pafilis katoikoi9869Συζήτηση – ενημέρωση με τους κατοίκους του Δρεπάνου για το ζήτημα του νερού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιουλίου 2012. Στην συζήτηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης κ. Μανώλης Παφίλης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας κ. Κώστας Κυτίδης, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δρέπανου κ. Γιώργος Τσανακτσίδης.

Ο κ. Παφίλης ανέλυσε, στους κατοίκους που παραβρέθηκαν στην συζήτηση, τα αίτια του προβλήματος, καθώς και τις ενέργειες που θα πραγματοποιήσει η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. για την αντιμετώπισή τους.

«Δυστυχώς», επεσήμανε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., «σε πολλές τοπικές κοινότητες η υδροδότηση είναι προβληματική, λόγω της παλαιότητας των δικτύων, των διαρροών, αλλά και γενικότερα της δομής του δικτύου».

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης έχει εκπονήσει ένα συνολικό πρόγραμμα αντιμετώπισης του προβλήματος σε όλο το Δήμο, έτσι ώστε να υπάρχει επάρκεια αλλά και ασφαλές και υγιεινό νερό.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.