Μεγάλος Διαγωνισμός kozaniLife.gr! Κερδίστε ένα 3ήμερο διακοπών!



kiranislogoΤΟ kozaniLife.gr ΣΑΣ ΠΑΕΙ… ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ 3ΗΜΕΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ…

Το kozaniLife.gr  σε συνεργασία με τον Παραδοσιακό Ξενώνα «Κυράνη» , στον Παλαιό Παντελεήμονα Πιερίας, σας πηγαίνει διακοπές!

Μία πολύ όμορφη απόδραση για τους αναγνώστες μας που σίγουρα θα σας καταπλήξει  τόσο η απαράμιλλη ομορφιά του Παλαιού Παντελεήμονα, όσο και ο φιλόξενος «Ξενώνας Κυράνη», ο οποίος όπως θα διαπιστώσετε στο υλικό που σας δίνουμε πιο κάτω πρόκειται για έναν ξενώνα  που θα σας εξασφαλίσει  ηρεμία και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας  και διεκδικήστε ένα  μαγευτικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα), στον Πετρόκτιστο οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα!

Να είστε όλοι on line, έπεται και συνέχεια!

Διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση θα πρέπει:

1) Να κάνετε Like στη fun page του kozaniLife.gr στο facebook  (εάν δεν είστε θαυμαστής της σελίδας κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

2) Να αφήσετε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος αυτού του  άρθρου μέχρι και την Κυριακή 5 Αυγούστου 2012. Στο σχόλιο που θα αφήσετε βάλτε αληθινό και έγκυρο email*,  γιατί μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες του δώρου σας σε περίπτωση που κερδίσετε.

Η διαγωνισμός θα είναι σε ισχύ από τη Δευτέρα 23/07/2012 μέχρι και την Κυριακή 05/08/2012.

Τα σχόλια θα είναι  αριθμημένα με τη χρονική σειρά που θα γίνονται.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 06/08/2012, μέσα από το site random.org, ένα site που δίνει τυχαίους αριθμούς σε ένα εύρος αριθμών που δίνει ο χρήστης.

Η ημερομηνία για τη διαμονή του τυχερού στον «Παραδοσιακό Ξενώνα Κυράνη» θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννοήσεως με τη Διεύθυνση του ξενώνα.

*Σχόλια που δε θα έχουν έγκυρο email ή θα περιέχουν ακατάλληλο περιεχόμενο θα διαγράφονται.
*Αφήστε ΜΟΝΟ ένα σχόλιο, γιατί σχόλια με ίδιο email θα διαγράφονται.

Καλή Επιτυχία!

Το δώρο του διαγωνισμού μας

Στο κέντρο του παραδοσιακού πετρόκτιστου οικισμού του Παλαιού Παντελεήμονα Πιερίας δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι και όρεξη τον παραδοσιακό ξενώνα “Κυράνη”, με μαγική θέα στον Όλυμπο και τον Θερμαϊκό κόλπο. Ο ξενώνας μας αποτελεί ιδανική βάση διαμονής για τις διακοπές σας όλο τον χρόνο καθώς συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι και παρέχουν όλες τις ανέσεις που δημιουργούν ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον. Στην αίθουσα του πρωινού μπορείτε να απολαύσετε γευστικό και αρωματικό καφέ ή τσάι και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας να γευτείτε σπιτικό τραχανά, πίτες, μαρμελάδες και ζυμωτό ψωμί.

{gallery}kiranis{/gallery}

Οι φίλοι μας-πελάτες μπορούν να περάσουν την ώρα τους στην αίθουσα του μπιλιάρδου, να χαλαρώσουν στην μαγευτική αυλή του ξενώνα μας ή να κάνουν περίπατους στις όμορφες διαδρομές του χωριού μας. Στην αυλή μας υπάρχει μπάρμπεκιου για χρήση από πελάτες και φίλους.

Φιλικά,
Χρυσή – Ρόζα – Νιόβη Σιδερά

 

Παλιός Παντελεήμονας – Πιερία
Κιν.:6973846698, Κιν.: 6973838761 e-mail: info@kyrani.g
www.kyrani.gr


Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και δηλώστε αυτόματα συμμετοχή…


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.