Bαρύτατος τραυματισμός 30χρονου σε μετωπική μοτοσυκλέτας με φορτηγό!



troxaio_banner9879Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ένας 30χρονος μοτοσυκλετιστής από την Πτολεμαΐδα, ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο.

Το τροχαίο συνέβη προχτές στις 12.35 το μεσημέρι στην ενωτική οδό Κοίλων – Βατερού, στο ύψος της Νέας Νικόπολης. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά ένα ΙΧΦ αυτοκίνητο με τη μηχανή που οδηγούσε ο 30χρονος, ο οποίος να σημειωθεί δεν φορούσε κράνος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον οδηγό της δίκυκλης μοτοσικλέτας στο Μαμάτσειο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της νευροχειρουργικής κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάσταση του άτυχου 30χρονου, κρίνεται «πολύ βαριά», καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς πρόκειται για πολυτραυματία με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, με συντριπτικά κατάγματα κα με ένα πολύ σοβαρό χτύπημα στη σπονδυλική στήλη.

Οι γιατροί του νοσοκομείου της συμπρωτεύουσας δίνουν μάχη να κρατήσουν στη ζωή τον νεαρό άνδρα.

από τον Πτολεμαίο

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.