Μετά το «like» έρχεται το «want» στο Facebook!

Facebookbanner65146

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Facebook ετοιμάζεται να προσθέσει ένα νέο κουμπί με την ονομασία Want δίπλα στο χαρακτηριστικό κουμπί Like.

Όταν και αν τελικά αυτό γίνει πραγματικότητα τότε…αναμένεται να γίνει το πιο δημοφιλές κουμπί στις σελίδες του κοινωνικού δικτύου μετά φυσικά το κλασικό πλέον Like.

Όπως είναι λογικό το Facebook ψάχνει συνεχώς τρόπους να ανανεώνεται με νέες εφαρμογές και λειτουργίες, για να κρατάει το ενδιαφέρον των χρηστών του.

Για την ώρα πάντως το κουμπί αυτό, δεν είναι διαθέσιμο στον σχετικό κατάλογο των plugins, όμως ο προγραμματιστής Tom Waddington εντόπισε τον κώδικά του στο SDK του Facebook και αναμένεται να λειτουργεί μόνο στα αντικείμενα του Open Graph που έχουν επισημανθεί ως «προϊόντα» όμως δεν αποκλείεται να δούμε τη χρήση του να επεκτείνεται και αλλού.

Τέλος από την πλευρά του το Facebook, δεν επιβεβαίωσε τη νέα αυτή λειτουργία παρά μόνο δήλωσε οτι κατά καιρούς δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά και οτι για την ώρα δεν έχει να ανακοινώσει κάτι νέο.

newsit.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.