Νέο εργατικό ατύχημα στο Ορυχείο Καρδιάς



orixia_tis_deiΤύχη βουνό είχε ένας εργαζόμενος της ΔΕΗ, ο οποίος ενώ έπεσε από εκσκαφέα ύψους μέτρων γλίτωσε τα χειρότερα, αφού υπέστη συντριπτικά κατάγματα στο ένα πόδι.

Το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ την περασμένη Παρασκευής, γύρω στις 9.30μ.μ., στον Ε6 (εκσκαφέα) του ορυχείου Καρδιάς, όταν ένας 45χρονος εργαζόμενος ο οποίος εργάζεται στη ΔΕΗ με την ειδικότητα του κατευθυντή εκσκαφέα, γλίστρησε και έπεσε από τον εκσκαφέα ύψους 6 μέτρων, αλλά κατάφερε και να προσγειωθεί στην ερπύστρια του μηχανήματος ύψους 3 μέτρων, με αποτέλεσμα όμως να υποστεί πολλαπλά κατάγματα στο πόδι.

Αμέσως διακομίστηκε με ασθενοφόρο της ΔΕΗ, που έσπευσε άμεσα στον τόπο του ατυχήματος, όπως μας επισήμανε ο πρόεδρος του Σωματειακού Παραρτήματος του Σωματείο «Σπάρτακος» Κώστας Αρταχανίδης, και διακομίστηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία καθώς κρίθηκε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κνήμη.

Στις αρχές της εβδομάδας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης.

e-ptolemeos.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.