Βόλτες με δεσμευμένο σκάφος για το πριγκιπικό ζεύγος της καλλιτεχνίας! Το ΣΔΟΕ ετοιμάζει νέα «καμπάνα»…

xatzigiannis_makripoulia_diakopes_paralia8765Αν το δεκαέξι μέτρων σκάφος του Μιχάλη Χατζηγιάννη κινήθηκε σε κοσμικά νησιά πέρυσι το καλοκαίρι παρότι δεσμευμένο ερευνά το ΣΔΟΕ.

Το κότερο, που έχει στην κατοχή του ο  τραγουδιστής εντοπίστηκε στα τέλη του 2010 ότι ήταν δηλωμένο ως επαγγελματικό.

Είχε δηλωθεί ως πλοίο ναυτιλιακής εταιρείας εκμετάλλευσης θαλαμηγών και πλοίων αναψυχής κι έτσι γλίτωνε τον «βραχνά» της πρόσθετης φορολόγησης και των τεκμηρίων.

Η υπόθεση τότε προκάλεσε σάλο. Σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να μη δοθεί συνέχεια, η πλευρά του τραγουδιστή έσπευσε να καταβάλει ένα μέρος του προστίμου, περίπου 150.000 ευρώ, το σύνολο του οποίου όμως έφτανε τις 350.000 ευρώ.

Το υπόλοιπο ποσό του προστίμου, που αφορά φόρους που δεν καταβλήθηκαν όσο διάστημα το ταχύπλοο λογιζόταν ως επαγγελματικό, ενάμισι χρόνο μετά δεν έχει καταβληθεί ακόμη.

Το ΣΔΟΕ, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Δημοκρατία, ελέγχει ξανά τα στοιχεία που έχει λάβει από το υπουργείο Ναυτιλίας, για να διαπιστώσει, αν το πλοίο, παρά το γεγονός ότι είχε δεσμευτεί, πραγματοποίησε κανονικά ταξίδια το περασμένο καλοκαίρι, καθώς, υπάρχουν πληροφορίες ότι το ζεύγος Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια εθεάθη με το σκάφος, σε διάστημα στέκια των Κυκλάδων.

Η γραμμή «άμυνας» του Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι ότι το ταχύπλοο επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί από το μουσικό συγκρότημα του, για να μεταβαίνει στα νησιά, αλλά και στην Κύπρο και ως εκ τούτου δεν υποχρεούται να πληρώσει τίποτα παραπάνω από όσα έχει καταβάλει.

newsbeast.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.