Σαμαράς: «Θα σεβαστούμε τις υπογραφές» – Σόιμπλε: «Θα συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις» – Τα σχόλια δικά σας…samaras_me_soimple98769Δηλώσεις Σαμαρά:

«Ο ελληνικός λαός ψήφισε την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και την παραμονή μας στο ευρώ, σε συνδυασμό με προοπτικές ανάπτυξης και ασφάλειας για τον πολίτη. Δεν θα υπάρξουν περιπέτειες και δεν θα κυριαρχήσει ο φόβος. Οι θυσίες του ελληνικού λαού θα πιάσουν τόπο.

Προσκαλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να συμμετάσχουν σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Δεν υπάρχει περιθώριο για μικροπολιτικά παιχνίδια. Θα σεβαστούμε την υπογραφή και τις υποχρεώσεις της χώρας.

Σε μία περίοδο που καταρρέουν τα

πάντα, οι πολίτες μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ τον ελληνικό λαό που με πλήρη συνείδηση, μας εμπιστεύτηκε. Δεν του δώσαμε πυροτεχνήματα τυχοδιωκτικά πυροτεχνήματα. Την αλήθεια του δώσαμε.

Θα εργαστούμε μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για την ανάπτυξη της χώρας και την πάταξη της ανεργίας που δεν μπορεί άλλο να τραυματίζει την κάθε οικογένεια. Πρέπει να βγούμε από την κρίση με κοινωνική συνοχή και ασφάλεια. Η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί και θα κυβερνηθεί για την έξοδο της χώρας από την κρίση.»

Δηλώσεις Σόιμπλε:

«Εάν τα πρώτα αποτελέσματα επιβεβαιωθούν, η Νέα Δημοκρατία θα έχει τις περισσότερες έδρες στο νέο κοινοβούλιο. Η γερμανική κυβέρνηση θεωρεί το αποτέλεσμα αυτό ως την απόφαση των Ελλήνων ψηφοφόρων να συνεχιστεί η εφαρμογή των βαθιών οικονομικών και δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα.»

Τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας…

 

kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.