Μηνύσεις Πάρι Κουκουλόπουλου κατά λασπολόγων



koukoulopoulos326_vouliΚαθ΄ όλη τη διάρκεια του δημόσιου βίου μου σεβάστηκα απολύτως όλες τις αντίθετες απόψεις, τις οποίες αντιμετώπισα μόνο με πολιτικά επιχειρήματα, όπως και τη δημόσια κριτική, ακόμα και αν ήταν σκληρή και άδικη απέναντι μου.

Το τελευταίο διάστημα όμως έγινα στόχος φημών και λασπολογίας, οι οποίες πλήττουν βάναυσα και ευθέως την ηθική, την τιμή και την υπόληψη μου ως πολιτικού και ανθρώπου.

Φήμες και λασπολογία, οι οποίες αναπτύχθηκαν σε διάφορους εργασιακούς και κοινωνικούς χώρους της περιοχής μας, αποδίδοντας μου, ψευδώς, υποτιθέμενα περιουσιακά στοιχεία, τα οποία αποκόμισα χρησιμοποιώντας την πολιτική μου ιδιότητα. Έφτασαν δε μέχρι του σημείου να εμπλέξουν ακόμα και μέλη της οικογένειας μου, παραποιώντας συστηματικά στοιχεία που αφορούν την προσωπική τους ζωή.

Όλα αυτά, περιήλθαν σε γνώση μου από ανθρώπους που δεν άντεξαν το βάρος της αδικίας, προσφέροντας μου ακόμα και τη δυνατότητα να προσφύγω στη δικαιοσύνη, με βάση τη δική τους μαρτυρία, και να δικαιωθώ.

Δεν το έπραξα απολύτως συνειδητά από θέση αρχής και για έναν βασικό λόγο. Πιστεύω απόλυτα σε μια ανοικτή και υπεύθυνη κοινωνία διαλόγου και κατάθεσης απόψεων, όπου δεν θα ενοχοποιούνται οι συζητήσεις μεταξύ φίλων, συναδέλφων και απλών γνωστών. Κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο, ιδιαίτερα αυτήν την τόσο κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, κατά την οποία το σημαντικότερο απ΄ όλα είναι να βρούμε αυτά που μας ενώνουν, που είναι και τα περισσότερα, και όχι αυτά που μπορούν να μας διχάσουν.

Και ενώ εγώ επέλεξα τη στάση αυτή, ορισμένοι αποφάσισαν να δώσουν άλλες διαστάσεις στις φήμες και τη λασπολογία,  χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης (social media), αξιοποιώντας τη δύναμη και το εύρος που αυτά διαθέτουν, αποδεδειγμένα. Έτσι εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο σχόλια που θίγουν την πολιτική και ανθρώπινη ακεραιότητα και αξιοπρέπεια μου.  

Το ποτήρι λοιπόν ξεχείλισε. Γι΄ αυτό οι επώνυμοι υβριστές μου που επέλεξαν να με συκοφαντήσουν μέσω του διαδικτύου θα κληθούν πλέον να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Εκεί, αυτοί που ανέλαβαν το βάρος της δημόσιας κατασυκοφάντησης μου θα κληθούν να τα υποστηρίξουν και να πάρουν την απάντηση που τους πρέπει.

Εκεί θα διαπιστώσουν πως τα μόνα περιουσιακά στοιχεία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά είναι η αγάπη και η εκτίμηση των πολιτών.

Θέλοντας λοιπόν να τιμήσω αυτή την αγάπη και την εκτίμηση των πολιτών, προσφεύγω στη δικαιοσύνη για να λάμψει η αλήθεια, την οποία φυσικά γνωρίζουν όλοι, ακόμα και οι υβριστές μου, αλλά θα πρέπει επιτέλους να μας πουν υπηρετώντας ποιο σκοπό και ποιο στόχο την παραποιούν και τη διαστρέφουν όλο αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Π.Ε. Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.