Δίκτυο Πολιτών pro-tasis: Ο Δημοτικός Κήπος μας χρειάζεται!parko_kozanis4356464Το ότι ο Δημοτικός Κήπος κοσμεί την καθημερινότητά μας είναι πλέον κοινή παραδοχή. Το αν θα συνεχίσει να το κάνει, ωστόσο, δεν είναι καθόλου βέβαιο. Όχι τουλάχιστον, αν δεν αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό και εμείς οι Δημότες.

Το Δίκτυο Πολιτών pro-tasis καλεί όσους επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία, προκειμένου να συντηρηθεί ο Δημοτικός Κήπος και να ανακτήσει την αισθητική και τη λειτουργικότητα του, να έρθουν την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 στις 10:00 στο Δημοτικό Κήπο, εξοπλισμένοι με ένα ζευγάρι γάντια εργασίας και όρεξη για κοινωνική προσφορά.

Ο Δημοτικός Κήπος ανήκει στους δημότες και η ευθύνη πέφτει στις πλάτες όλων μας. Οφείλουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας.

Εργασίες που θα εκτελεστούν:

Γενική καθαριότητα χώρου
Φύτευση λουλουδιών
Κόψιμο και μάζεμα αγριόχορτων
Βάψιμο εξωτερικών τοίχων
Σβήσιμο γκράφιτι

Τη δράση θα υποστηρίξει η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Κοζάνης με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.