Η εικόνα και η ουσία…

maxilari_elliniko046-440x330

Τα δυο τελευταία χρόνια, ένα από τα κύρια επιχειρήματα των κυβερνώντων και της καθεστωτικής προπαγάνδας ήταν ότι οι διαδηλώσεις, οι διαμαρτυρίες, οι απεργίες και οι άλλες αντιδράσεις των πολιτών βλάπτουν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Η εικόνα της Ελλάδας και των Ελλήνων στο εξωτερικό θα κριθεί οριστικά στις εκλογές.

Ας υποθέσουμε ότι είστε πολίτης μιας άλλης ευρωπαϊκής χώρας, παρακολουθείτε τις εξελίξεις στην Ελλάδα και πληροφορείστε το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ας υποθέσουμε ξανά ότι το βράδυ των εκλογών, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έχουν συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσοστό ψήφων και μπορούν να κάνουν κυβέρνηση.

Ποιο θα ήταν το συμπέρασμα που θα βγάζατε εσείς αν μαθαίνατε πως οι πολίτες μιας χρεοκοπημένης χώρας ψήφισαν τα κόμματα και τους πολιτικούς που χρεοκόπησαν τη χώρα τους;

Τι συμπέρασμα θα βγάζατε εσείς αν μαθαίνατε πως οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν μαζικά Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, αν και γνώριζαν για τις κομπίνες, τις μίζες, τις κλεψιές και τις απάτες;

Ασφαλώς, θα συμπεραίνατε πως οι Έλληνες είναι δουλοπρεπείς, αναξιοπρεπείς, προσκυνημένοι, διεφθαρμένοι και λαμόγια.

Ε, αυτό ακριβώς το συμπέρασμα θα βγάλουν και οι πολίτες των άλλων χωρών.

Στις 17 Ιουνίου, ψηφίζεις και για την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Εκτός από την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, ψηφίζεις και για τη δική σου εικόνα.

Και όχι μόνο για την εικόνα – ουσιαστικά, ψηφίζεις για το ποιος πραγματικά είσαι.

Ελεύθερος άνθρωπος ή ραγιάς; Στο χέρι σου είναι.

pitsirikos

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.