Επιστολή Τζήμερου στην «εξοχότατη» Μέρκελ εκθέτει τους Έλληνες!



TZIMEROSS_431_355Σάλο έχει προκαλέσει η επιστολή του Θάνου Τζήμερου στην “εξοχότατη” κα Μέρκελ, στις 20 Οκτωβρίου του 2011. Τι λέει ο ίδιος για την επιστολή.

Το γύρο του internet κάνει η επιστολή που έστειλε τον περασμένο Οκτώβριο ο πρόεδρος του κόμματος “Δημιουργία Ξανά” Θάνος Τζήμερος προς τη γερμανίδα καγκελάριο. Στην επιστολή του αποκαλεί την Αγκελα Μέρκελ “εξοχότατη” και λέει ότι στη θέση της θα έλεγε “να πάει στο διάβολο αυτή η χώρα”. Την ευχαριστεί για τις προσπάθειες να “προσφέρει αίμα” στην Ελλάδα και κάνει εκτενή αναφορά στην διαφθορά και την σαπίλα του πολιτικού συστήματος. Αναφέρεται μέχρι και στον Ακη Τσοχατζόπουλο και η επιστολή του κλείνει ως εξής:

Εξοχότατη,
αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα “να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα”. Εμείς, οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σάς είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμα) αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε.

Μιλώντας στην εκπομπή “ΣΚΑΙ με τον Νίκο Ευαγγελάτο” ο κ. Τζήμερος είπε οτι

στόχος της ανοιχτής επιστολής ήταν να φανεί στο εξωτερικό οτι υπάρχουν Ελληνες που δεν συντάσσονται με το διεφθαρμένο σύστημα αλλά και οτι είχε ως αποδέκτη και το εσωτερικό της Ελλάδας.

Ο κ. Τζήμερος αναρωτήθηκε επίσης γιατί την επιστολή την ανακάλυψαν τώρα οι δημοσιογράφοι και όχι τον περασμένο Οκτώβριο. “Είχε σταλεί πριν απο 8 μήνες σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Είχε συζητηθεί τότε στο ίντερνετ αλλά κάποιοι δημοσιογράφοι την ανακάλυψαν χθες και όχι πριν τις εκλογές” είπε.

newsit.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.