Κοζάνη: Η αντικατάσταση λαμπτήρων θα εξοικονομήσει ενέργεια και δαπάνες!



agora_kozanis_nixta_m.aleksandrouΤην αντικατάσταση λαμπτήρων υψηλής ενεργειακής κατανάλωσης με χαμηλότερης κατανάλωσης αλλά όμοιας ισχύος στον δημοτικό φωτισμό του Δήμου Κοζάνης, δρομολογεί ο Δήμος με την υποβολή πρότασης και μελέτης στο Πράσινο Ταμείο προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ για την προμήθεια και την αντικατάσταση των λαμπτήρων.

Όπως εξήγησε μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κοζάνης Ευάγγελος Καραπάτσιος, η δρομολογούμενη εξοικονόμηση ενέργειας σε βάθος χρόνου θα έχει οφέλη στους πολίτες όσον αφόρα τα τέλη ηλεκτροφωτισμού.

Παράλληλα εντάσσεται εντός της εβδομάδας στο ΕΣΠΑ το έργο της οδοποιίας και πεζοδρόμησης του νέου οικισμού του Κλείτου συνολικού προϋπολογισμού 12 εκ. ευρώ.

Όσον αφορά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην άσφαλτο στους κεντρικούς και μικρότερους δρόμους της πόλης από την βαρυχειμωνιά ο κ. Καραπάτσιος ανακοίνωσε πως μόλις βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης ζημιών όπως στον Κόμβο του Κρόκου και σε άλλες οδικές αρτηρίες. Επίσης, όπως επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης, σύντομα θα ολοκληρωθεί ο μειοδοτικός διαγωνισμός για την διαγράμμιση των οδών και των διαβάσεων πεζών.

ΕΡΑ Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.