Και νέο μεγάλο όνομα ανακοινώθηκε για το φετινό River Party! – Δείτε όλα τα νεότερα…



river_party_2012_logo98769Λόγω πολύ μεγάλης επισκεψιμότητας (πέρα από κάθε αναμενόμενο!) δημιουργήθηκε ένα τεχνικό πρόβλημα στο facebook του River Party στον διαγωνισμό του Youth Stage, ο οποίος ξεκίνησε χθές αργά το απόγευμα.

Οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού με ανακοίνωσή τους… ευχαριστούνε πολύ για την τόσο θερμή ανταπόκριση και τονίζουν ότι ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί κανονικά και πολύ σύντομα θα μπορείτε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας συγκρότημα. Μείνετε συντονισμένοι!

Θυμίζουμε ότι οι συμμετοχές είναι 168 έναντι 54 που ήταν την περσινή περίοδο!!!

Πως ψηφίζουμε;

Δες όλες τις συμμετοχές στον διαγωνισμό του YOUTH STAGE, κάνε like στο αγαπημένο σου συγκρότημα και ανέβασέ το στη σκηνή του 34ου River Party!

Σε πολύ υψηλή θέση ήταν ’’Τα Χάλκινα της Καστοριάς’’

Το Καστοριανό συγκρότημα ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, η πιο νεανική μπάντα που συμμετέχει στον διαγωνισμό, όπως έδειξε η πρώτη ημέρα της ψηφοφορίας μάλλον έκλεψαν τις εντυπώσεις του κοινού αφού βρισκόταν στην πρώτη τριάδα συγκεντρώνοντας σε ελάχιστες ώρες ψηφοφορίας πάνω από 130 ψήφους!!!

«30 Χρόνια Ταξίδι»
Και Νίκος Πορτοκάλογλου θα είναι στις 4 Αυγούστου στο 34ο River Party!!!

sentra.com.gr

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.