Άγριος καβγάς Κανέλλη – Ντινόπουλου! Δείτε το βίντεο…



0ntinopoulos-kanelli29052012Ένταση με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς και βολές εκατέρωθεν σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης, μεταξύ της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη και του Αργύρη Ντινόπουλου από τη ΝΔ.

Όλα άρχισαν όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος πήρε τον λόγο σχολιάζοντας : “Ποιον ηγέτη τους δεν χαρακτήρισαν χαφιέ; Αυτή είναι η αριστερά που είδατε, η Κανέλλη με τον Βαρεμένο. Μια αριστερά παρακμιακή. Όλους τους ηγέτες σας χαφιέδες τους βγάλατε στο τέλος”, είπε σε έντονο ύφος ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο τηλεοπτικός καβγάς χαρακτηρίστηκε από εκφράσεις όπως “τσάμπα μάγκας” από πλευράς της κ. Κανέλλη, ενώ και ο κ. Ντινόπουλος ανταπάντησε με τη φράση “μην το παίζεις τώρα τηλεκομμουνίστρια”.

Ο κ. Ντινόπουλος συνέχισε την επίθεση στο κόμμα του ΚΚΕ, μιλώντας για ουσιαστική παρακμή της Αριστεράς, γεγονός που εκνεύρισε την συνομιλήτριά του Λιάνα Κανέλλη, η οποία λίγο αργότερα δεν δίστασε τον χαρακτηρίσει “ξετσίπωτο” και “απόγονο μαυραγορίτη”.

Χωρίς ωστόσο να πτοείται ο κ. Ντινόπουλος και σε υψηλούς τόνους απάντησε: “Μόκο τώρα Λιάνα”.

news247

 

 


Άγρια κόντρα Κανέλλη – Ντινόπουλου από newsview

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.