Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ κάνει σούζα μπροστά στον Loeb! Βίντεο



leb_athens_2012Την 3η νίκη του στο ράλι Ακρόπολις και 71η στην καριέρα του πραγματοποίησε ο Sebastien Loeb στο φετινό ράλι Ακρόπολις, το 58ο κατά σειρά. Πριν πανηγυρίσει την νίκη του όμως, είχε την τύχη να συναντηθεί με την ελληνική αστυνομία.

Ο Γάλλος οδηγός της Citroen έχει συνδέσει το όνομα του με το ράλι που διεξάγεται στη χώρα μας, το οποίο δικαίως θεωρείται ένα από τα πιο “σκληρά” στον κόσμο. Πέραν όμως από τη φετινή του νίκη που τον έφερε στην πρώτη θέση της κατάταξης (119 βαθμοί), ο Sebastien Loeb θα έχει να θυμάται και ακόμα ένα απίστευτο περιστατικό που δύσκολα θα του έχει ξανατύχει στην πολυετή καριέρα του.

Παρατηρώντας προσεκτικά το βίντεο από το 1:20 και μετά, μπορεί κανείς εύκολα να παρατηρήσει ότι οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ που συνοδεύουν το αγωνιστικό DS3, φαίνεται να ζηλεύουν τη δόξα του εν ενεργεία θρύλου του WRC και επιδίδονται σε σούζες μπροστά του.

Ο εν λόγω αστυνομικός ωστόσο, είχε την “τύχη” να μη δεχτεί την κλήση της αστυνομίας κάτι που κανονικά προβλέπεται από το νόμο. Ευτυχώς τουλάχιστον, δεν προκάλεσε τον Γάλλο οδηγό σε κόντρα στη λεωφόρο Αθηνών και αν μη τι άλλο φορούσε κράνος…

Το βίντεο “ανέβηκε” στο διαδίκτυο από τον χρήστη “ka8arma”.

news247

 

 


WRC Acropolis Rally 2012 – Σουζα ΔΙ… από CDemo83

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.