Μπόλονι φεύγει, Δώνης προ των πυλών!



boloni_donis_1Με απόφαση του Ζήση Βρύζα, ο Λάζλο Μπόλονι αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ! Διαπραγματεύσεις για την αποζημίωση, πιο κοντά από ποτέ ο Γιώργος Δώνης!

Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Λάζλο Μπόλονι χώρισαν οριστικά το απόγευμα της Παρασκευής. Με προσωπική του απόφαση ο Ζήσης Βρύζας έβαλε τέλος στις συζητήσεις και ενώ οι δύο πλευρές έδειχναν να τα βρίσκουν στο οικονομικό κομμάτι. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θεωρεί πως η ομάδα χρειάζεται διαφορετική φιλοσοφία από εκείνη του Ρουμάνου προπονητή και κάπως έτσι έπεσε η αυλαία στην συνεργασία των δύο πλευρών. Αυτή την ώρα οι ιθύνοντες του «δικεφάλου» έχουν συνάντηση με τους εκπροσώπους του Μπόλονι, ώστε να ρυθμιστεί το ζήτημα της αποζημίωσης. Εξάλλου ο πρώην-πλέον- τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.

Προ των πυλών ο Δώνης!

Από κει και πέρα, φαίνεται πως η… επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας έχει όνομα και επώνυμο. Αυτό του Γιώργο Δώνη. Είναι γνωστό πως η διοίκηση του ΠΑΟΚ είχε προφορική συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος περίμενε πρόταση τόσο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης όσο και από τον Παναθηναϊκού σε περίπτωση που αποχωρούσε ο Φερέιρα. Πλέον, ο πάγκος του «δικεφάλου» είναι… ορφανός και ο Δώνης φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας!

gazzetta.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.