Λάθος λαό διάλεξαν για πειραματόζωο….



ellinikos_laos34563Είναι φανερό ότι ο ελληνικός λαός χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο προγραμμάτων λιτότητας και εξαθλίωσης, προκειμένου το πείραμα αυτό να χρησιμοποιηθεί ως μπαμπούλας και για την αντιμετώπιση άλλων λαών, ώστε να διασωθεί το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Διάλεξαν λοιπόν τον πιο αδύναμο κρίκο της ευρωζώνης με το πιο σάπιο και διεφθαρμένο ίσως πολιτικό σύστημα στον κόσμο και τον κτύπησαν με μανία, αναμένοντας τον συνετισμό του ελληνικού λαού και τον πειθαναγκασμό του, γεγονότα τα οποία θα χρησιμοποιούσαν ως παράδειγμα.

Το σφάλμα τους όμως ήταν ότι διάλεξαν λάθος λαό. Ούτε οι Γερμανοί διδάχτηκαν…. τίποτα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ούτε οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι, αλλά ούτε και οι Αμερικανοί.

Οι Έλληνες προτιμάμε να αυτοκτονήσουμε παρά να αισθανθούμε ότι γινόμαστε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Αυτοκτονούμε αφήνοντας πολιτικά σημειώματα, ακόμα και έτσι για το γαμώτο, αλλά δεν δεχόμαστε να παίξουμε το ρόλο του ηλίθιου.  Εκεί που νομίζεις ότι φοβόμαστε και έχουμε μείνει αδρανείς, εκεί ξαφνικά θυσιαζόμαστε με αυταπάρνηση για μια ιδέα, για ένα θίξιμο του φιλότιμου.

Απορούν όλοι οι ξένοι σχεδιαστές του πειράματος και τα ντόπια υποχείριά τους, γιατί ξαφνικά ψηφίζουμε Αριστερά, όταν η Αριστερά έχει σχεδόν ξεχαστεί σε όλη την Ευρώπη και γιατί δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς τους και αδιαφορούμε ακόμα και αν βγούμε από το ευρώ.

Τώρα λοιπόν αντιλαμβάνονται ότι διάλεξαν λάθος λαό.

Τώρα αντιλαμβάνονται ότι πολύ χειρότερo και από μια κρίση από την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, θα είναι ένα διαφαινόμενο κοινωνικό κίνημα που θα ξεσηκωθεί στα δικά τους κράτη και στους δικούς τους λαούς και τότε φωτιά στα χρηματοπιστωτικά τους συστήματα.

Πέτρος Χασάπης – olympia.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.