Πανελλήνιο MX, η άνοδος των μυρίων στην Κοζάνη!

motocross_kozani_pista6534

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross κάνει θεαματική απόβαση στην Κοζάνη το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαίου! Στην πανοραμική, τεχνική, και πρόσφατα ανανεωμένη Δημοτική πίστα της Κοζάνης, στα Πετρανά, θα συναντηθούν για 4η φορά φέτος οι πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος Motocross. Με τις πρόσφατες εξελίξεις στον αγώνα του Άργους να προδιαθέτουν για μάχες μέχρις εσχάτων, οι κορυφαίοι αθλητές του χώρου από όλη την Ελλάδα (αναμένεται μεγάλος αριθμός συμμετοχών!) θα δώσουν το δυναμικό παρόν με στόχο το ξεκαθάρισμα των βαθμολογικών λογαριασμών. Στις κατηγορίες ΜΧ2, Open και Quad η υπόθεση τίτλος είναι ορθάνοιχτη ενώ στην ΜΧ1, μπορεί να υπάρχει φαβορί, όμως για τη 2η θέση σχεδόν ισοβαθμούν 3 αθλητές. Έξι κατηγορίες συνολικά, ακόμα και τετράτροχες μοτοσυκλέτες, τα περίφημα Quads, 12 σκέλη (από το Σάββατο το απόγευμα, οι κύριοι αγώνες ξεκινούν την Κυριακή 27 Μαΐου στις 10:45) και απρόβλεπτες εξελίξεις είναι τα στοιχεία ενός αγώνα που θα συζητιέται σε όλη την διάρκεια της καλοκαιρινής διακοπής.

Πρόσβαση
Ερχόμενοι από Λάρισα-Ελασσόνα, περνάτε από γέφυρα στη λίμνη Πολυφύτου (πηγές Αλιάκμονα) και συνεχίζετε για Κοζάνη. Στα 12 χλμ περίπου θα συναντήσετε τη διασταύρωση για τις Σχολές του ΟΑΕΔ, στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε το δρόμο (υπάρχουν πινακίδες) και μετά από 3,5 χλμ φτάνετε στην πίστα. Ερχόμενοι από Θεσσαλονίκη, βγαίνετε στη 2η έξοδο για Κοζάνη-Πτολεμαϊδα, ακολουθείτε τον δρόμο για Λάρισα και μετά από 11 χλμ περίπου θα συναντήσετε τη διασταύρωση για τις Σχολές του ΟΑΕΔ. Στρίβετε αριστερά και κλπ ως άνω. Η γεωγραφική θέση έναρξης του δρόμου προς την πίστα είναι:  40° 17’ 02’’ Βορ & 21° 52’ 25’’  Αν.

Υποστηρικτές
Ξενοδοχεία: Τσελίκας: 24610 35997, 36997,  Ερμιόνιο: 24610 39400, 39401

από το site της ΕΡΤ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.