Με επιτυχία η ημερίδα για το Γκότζι Μπέρρυ και την καλλιέργειά του στο Βόιο



goji_berry_dialeksi_siatista8765Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 20 Μαΐου 2012 στο ΒΙΟ.ΠΑ. Σιάτιστας Κοζάνης ημερίδα με θέμα: «Το Γκότζι Μπέρρυ και η καλλιέργειά του». Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης, η Π.Ε. Κοζάνης και ο Δήμος Βοΐου.

Ενδιαφερόμενοι από όλη την Ελλάδα (Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη) προσήλθαν με σκοπό να ενημερωθούν για την καλλιέργεια. Η αίθουσα εκδηλώσεων του ΒΙΟ.ΠΑ. οριακά χώρεσε τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι ξεπέρασαν τους 250. Οι εισηγήσεις που ακολούθησαν κάλυψαν όλες τις πτυχές του Γκότζι, από την καλλιέργεια, την μεταποίηση των καρπών, τη βιολογική αντιμετώπιση των ασθενειών και τις προωθητικές ενέργειες για την καθιέρωση ενός ελληνικού brand name για το Γκότζι με επίκεντρο το σλόγκαν 3G (Goji, Growth, Greece).

Το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εισηγητές, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της ημερίδας για την πολύτιμη συνδρομή τους. Ιδιαιτέρως επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σόκουτη Ιωάννη για την ένθερμη στήριξη του η οποία στάθηκε καθοριστική για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης καθώς επίσης και το WEST CHANNEL το οποίο κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προβολή της.

Ανάλογες εκδηλώσεις για το Γκότζι Μπέρρυ θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία αρχής γενομένης από τη Φλώρινα. Με την ολοκλήρωση αυτών των δράσεων ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός του Ινστιτούτου για την καλλιέργεια των πολυδύναμων φυτών.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί εκτενέστερα για την καλλιέργεια του Γκότζι Μπέρρυ μπορεί να επικοινωνήσει με το Ινστιτούτο στο τηλ.: 2461026622 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

από τον sierafm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.