«Χρυσός» ο Αποστόλης Τεληκωστόγλου στο Βελιγράδι



taekwondo_2009_5_12_17_18_13_bΤο Σάββατο 19 Μαΐου 2012 στο Βελιγράδι της Σερβίας έλαβε χώρα το Διεθνές πρωτάθλημα του Ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo με τη συμμετοχή 580 αθλητών από 14 χώρες. Από τον σύλλογο της πόλης μας, Μακεδονική Δύναμη συμμετείχε ο αθλητής Τεληκωστόγλου Αποστόλης στην κατηγορία των – 74 κιλά εφήβων όπου μετά από 3 νικηφόρους αγώνες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο έχοντας κάνει μία πολύ καλή παρουσία και στους 3 αγώνες νικώντας τους αντιπάλους του με διακοπή των αγώνων λόγο της διαφοράς των 12 πόντων όπου βάση κανονισμών σταματάν αυτομάτως οι αγώνες.

Επίσης, μετά το πέρας των αγώνων ο αθλητής μας βραβεύτηκε από τους διοργανωτές ως ο καλύτερος αθλητής της διοργάνωσης, μία ιδιαίτερη τιμή για κάθε αθλητή. Ο Τεληκωστόγλου Αποστόλης, μετά το αργυρό παγκόσμιο δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις επικείμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Ο πρόεδρος κύριος Πουτογλίδης Γεώργιος, το Δ.Σ. καθώς και οι προπονητές συγχαίρουν τον αθλητή για την συμμετοχή του και την διάκρισή του και αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κύριο Χριστίδη Ανδρέα, από τον Α.Σ. ΟΡΕΣΤΗ-ΒΑΣΙΛΗ ΞΑΝΘΗΣ, ο οποίος συνόδευσε και κοουτσάρισε τον αθλητή μας σε αυτή την διοργάνωση.

vetonews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.