Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Μποδοσάκειο! Άμεση λύση στο πρόβλημα με την Παθολογική Κλινικήmpodosakeio_nosok_ptol987Ο Ιατρικός Σύλλογος Ν. Κοζάνης ΚΑΙ Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Δυτ. Μακεδονίας ( ΕΙΝΔΥΜ)  καταγγέλουν το κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας, σαν αποτέλεσμα της μνημονιακής πολιτικής που ακολουθούσε ο απερχόμενος Υπουργός Υγείας,  ο ¨φεύγω με ψηλά το κεφάλι¨ Λοβέρδος και υπάκουα έφεραν σε πέρας τα εκτελεστικά του όργανα.

Ένα πρόβλημα γνωστό από 7μηνο τουλάχιστον που την σοβαρότητά του είχαν εντοπίσει και τονίσει  τόσο η ΕΙΝΔΥΜ όσο και ο Ιατρικός Σύλλογος σε συναντήσεις φορέων και δεν έλαβε σοβαρά ποτέ η κεντρική Διοίκηση, αφού ακολουθούσε σαφή καταστροφική πολιτική για ¨ανοιχτά νοσοκομεία με κάθε κόστος¨.

Επειδή θεωρούμε ότι το κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, αφού η λειτουργία της είναι αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας του Νοσοκομείου γενικότερα, απαιτούμε την στελέχωση της Παθολογικής κλινικής άμεσα, γιατί η αρρώστια δεν είναι υπηρεσιακή και χρησιμοποιούμε και εμείς τώρα τον όρο ¨εντέλλεσθαι¨ για όλους τους υπεύθυνους.

Στα πλαίσια αυτά:

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ,  ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22/5/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00

Στο προαύλιο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου . Καλούμε επίσης όλους τους υπεύθυνους φορείς του Υπουργείου Υγείας ( Διοίκηση –ΥΠΕ) να προσέλθουν και να δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα με άμεσο άνοιγμα της Παθολογικής Κλινικής, άλλως ας παραιτηθούν.

Ο Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου ΠΕ Κοζάνης – Ο αντιπρόεδρος της ΕΙΝΔΥΜ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.