Απογείωση των ονείρων της πόλης μας από τους μαθητές του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης… το σχολείο που ονειρεύεται!



6gym1jpgΤα όνειρα της πόλης μας στον ουρανό…Με αυτό το σύνθημα οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης “απογείωσαν” τα όνειρα τους, τοποθετόντας τα σε μικρά αερόστατα, που απλώθηκαν στον ουρανό της Κοζάνης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο της δράσης «Αγαπώ και Προβάλλω τον Τόπο μου» και είναι μια ακόμα από τις πολλές δραστηριότητες  που αναπτύσσονται στο 6ο Γυμνάσιο.

Μαλιστα οι μαθητές έχουν δημιουργήσει και τον ιστότοπο sendyourdream.wordpress.com, όπου παρουσιάζονται όλες οι δράσεις του σχολείου. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρουν “ εκεί προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα blog ΟΝΕΙΡΩΝ, στη σελίδα «Ζητάμε Αδέρφια στο Ονειρο» και θέλουμε τόσο  τη βοήθεια σας, ώστε να την κάνουμε γνωστή σε περισσότερους ανθρώπους , οι οποίοι και ονειρευόμαστε να ενωθούν μαζί μας στη δυναμική των ανθρώπινων ονείρων, που επιχειρούμε να απλώσουμε στο πλαίσιο αλλαγής της ψυχολογίας στην κρίση που βιώνουμε.

Κεντρικό σημείο της φιλοσοφίας μας αποτελεί πάντα ο Ανθρωπος και η επιλογή που αυτός έχει μέσα σε μια συλλογική προσπάθεια, όπως αυτή η οποία μιλά για τη δύναμη της Ανθρώπινης Θέλησης και ενισχύεται μέσα από την Πίστη στα ανθρώπινα όνειρα. ΟΝΕΙΡΑ και η Προοπτική που αυτά δημιουργούν σε έναν Τόπο Κοινό.

Γιατί τι ποιο όμορφο από έναν Τόπο που μπορεί να ονειρεύεται και να προβάλει τις επιθυμίες των ανθρώπων του στο μέλλον.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να μοιραστείτε μαζί μας και τα δικά σας όνειρα, προσωπικά και συλλογικά, στον Παγκόσμιο Ιστοχώρο, ως ένα Τόπο Κοινό που «Αγαπάμε και Προβάλουμε».

Στο τέλος της δράσης μας ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ…

«…τη δημιουργία μιας τεράστιας  θετικής σκέψης και ενέργειας μέσα στον  e-Τόπο μας. Εκεί που ως ΑΔΕΡΦΙΑ θα συνταχθούμε σε μια κοινή προσπάθεια αλλαγής της ψυχολογίας μέσα στην κρίση και θα αντισταθούμε στην εξαθλίωση και στη μιζέραι που μας επιβάλλουν οι τρέχοντες συνθήκες»

Ο Χρόνος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.