«Αγώνα Αγάπης» έδωσαν οι παλαίμαχοι της Κοζάνης και του ΠΑΟΚ – Δείτε το βίντεο



agonas_agapis_koz8765«Αγώνα αγάπης» έδωσαν οι παλαίμαχοι παίκτες της Κοζάνης και του ΠΑΟΚ, το απόγευμα της Δευτέρας 14 Μαΐου 2012, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης.

Ο αγώνας που διοργάνωσε ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Κοζάνης και τους Συλλόγους Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης,  και  Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κοζάνης «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.  

Τα έσοδα του αγώνα, που διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά, θα διατεθούν για την δημιουργία χώρου αποδυτηρίων αλλά και  προσπέλασης των ατόμων με αναπηρία στο κολυμβητήριο.  

Με την περσινή προμήθεια του αναβατορίου για τα ΑμεΑ από τα έσοδα του «Αγώνα Αγάπης», αλλά και την προσεχή δημιουργία αποδυτηρίων και την επίτευξη προσπέλασης των ανάπηρων ατόμων στο κολυμβητήριο, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις, το κολυμβητήριο της Κοζάνης να είναι προσβάσιμο από όλα τα ανάπηρα άτομα.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.