Επιχειρηματική καρδιά της Δυτικής Μακεδονίας η Πτολεμαΐδα για 5 μέρες



ekthesi_eordaia_2012Στην Πτολεμαΐδα θα χτυπά από αύριο Τετάρτη έως και την Δευτέρα 21 Μαΐου η επιχειρηματική καρδιά της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς ανοίγει το απόγευμα της Τετάρτης τις πύλες της η 4η έκθεση “ΕΟΡΔΑΙΑ 2012” που φιλοξενείται στο χώρο των Τεχνικών Σχολών της πόλης και καταλαμβάνει 5.000τ.μ., εκ των οποίων πάνω από 4.000τμ.μ στεγασμένου χώρου.

Για δυναμικό παρών των επιχειρηματιών και επαγγελματιών της Δυτικής Μακεδονίας στην έκθεση ΕΟΡΔΑΙΑ 2012 έκανε λόγο ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας- Εορδαίας Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος, επισημαίνοντας ότι συμμετέχουν 82 επιχειρήσεις- εκθέτες από την περιφέρειά μας και εξήρε το γεγονός ότι «κόντρα στην κρίση προσπαθούν να ανταπεξέλθουν και δεν το βάζουν κάτω, δείχνοντας μια άλλη Ελλάδα: της προσπάθειας, του ρίσκου, του κόπου». Επισήμανε μάλιστα πως με τέτοιου είδους κινήσεις μπορεί να πάει μπροστά η επιχειρηματικότητα, η τοπική κοινωνία και γενικότερα η ελληνική κοινωνία, γι’ αυτό και ο Εμπορικός Σύλλογος Εορδαίας κάνει ό,τι μπορεί για να δώσει στον επιχειρηματικό κόσμο τη διέξοδο που χρειάζεται αυτή τη δύσκολη εποχή, για να αναπτύξουν νέες σχέσεις προώθησης των προϊόντων τους, συνεννόησης και δημιουργίας με τους καταναλωτές.

Απηύθυνε μάλιστα κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να επισκεφθεί την έκθεση από το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς θα έχει την ευκαιρία να δει και να πληροφορηθεί για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, καθώς πρόκειται για γενική- εμπορική έκθεση, με έμφαση στην ενέργεια και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς και για ανθοκομική έκθεση.

Ο κ. Καλαϊτζόπουλος δεν παρέλειψε επισημάνει ότι στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν μια σειρά παράλληλες εκδηλώσεις, όπως: παρουσίαση του βιβλίου «Προσευχή για τις καινούργιες Πατρίδεν» του Μιχάλη Μπουρνατζίδη από το βιβλιοπωλείο Ασιανός την Πέμπτη 17 Μαΐου και ώρα 6μ.μ., ημερίδα με θέμα «Ενεργειακή αξιολόγηση συστημάτων θέρμανσης- καύση βιοκαυσίμων» που διοργανώνουν το ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, το ΕΒΕ Π.Ε. Κοζάνης και ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας το Σάββατο 19 του μήνα και ώρα 8μ.μ..

Ημερίδα με θέμα «Τεχνική αναζωογόνηση (κάρπα)- Πνιγμονή και θέση ασφάλειας από την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας την Κυριακή 20 Μαΐου και ώρα 6μ.μ., καθώς και ημερίδα με θέμα «Πρακτικές συμβουλές για το συνδυασμό φαγητού και κρασιού» από την Κάβα Καλομενίδη και WIN CLAB κάβας Καλομενίδη στις 8μ.μ. της Κυριακής.

Έπιπλα κουφώματα, πόρτες εσωτερικών- εξωτερικών χώρων, είδη θέρμανσης- ψύξης- κλιματισμού, Ηλιακοί θερμοσίφωνες, κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων, τέντες, είδη σκίαση, διακοσμητικά, υαλικά, γυψοσανίδες, μονώσεις, τρόφιμα ποτά, φωτοβολταϊκά συστήματα, βιβλία, εκδόσεις- εκτυπώσεις, πατώματα, στρώματα, εξοπλισμός καταστημάτων, εργαλεία, άνθη- φυτά, είδη κήπου και βεράντας, τζάκια, μάρμαρα- γρανίτες φωτιστικά, αυτοκίνητα, συστήματα ασφαλείας- συναγερμοί, πρεσσοσυστήματα, κάγκελα κ.α..

Η έκθεση θα λειτουργεί την Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και την Δευτέρα από 5.30μ.μ. έως 10.30μ.μ. και το Σάββατο και την Κυριακή από 11π.μ. έως 12.30μ.μ..

Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ

e-ptolemeos.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.