Δ’ Εθνική: Σημαντική ισοπαλία για Πυρσό, νίκησε ο Περδίκκας στο ντέρμπι



gipedo_ptolemaidasΠροβάδισμα τίτλου πήρε η Ακαδημία Πλαταμώνα που επικράτησε 3-0 της Καστοριάς, ενώ η Νάουσα «κόλλησε» στο 1-1 στα Γρεβενά με τον Πυρσό. Η Κοζάνη αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Αστραπή Μεσοποταμιάς, ενώ ο Περδίκκας επιβλήθηκε 4-1 του Εθνικού Βατερού. Τα Λευκάδια επιβλήθηκαν 4-0 της Αλεξάνδρειας, ενώ ο Ακρίτας Αχλάδαςεπιβλήθηκε 3-2 τηω Γρεβενων Αεράτων.

Κοζάνη-Αστραπή Μεσοποταμιάς 2-2

Αδιάφορη η Κοζάνη, παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Αστραπή Μεσοποταμίας, που δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και στο 43’ ο Αλεξανδρίδης έκανε το 0-1. Στο 53’ ο Κοκοβίδης έγραψε το 0-2, αλλά η Κοζάνη δεν πει την τελευταία της λέξη. Στο 65’ ο Ζηνόβιος μείωσε σε 1-2, ενώ στο 70’ ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε σε 2-2, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΚΟΖΑΝΗ: Γκαραβέλης, Τακίδης, Συμεωνίδης, Ποζίδης (80’ Λαγός), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Σικαλόπουλος (58’ Δαραμάρας), Κουλουκίδης, Ζηνόβιος, Τοπάλης, Τσαβαλάς (58’ Παπαδόπουλος)

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Τσιλιγγίρης, Μπαϊρακτάρης, Σαββίδης, Ιωσηφίδης, Αθανασιάδης, Παλαιοδήμος, Κοκοβίδης (80’ Βασιλειάδης), Σαλονικίδης, Βάσκος, Παπαδόπουλος Δ., Αλεξανδρίδης

Καστοριά-Ακαδημία Πλαταμώνα 0-3

Νίκη… τίτλου πήρε η Ακαδημία Πλαταμώνα στην Καστοριά, καθώς επικράτησε 3-0 των «γουναράδων» και βρέθηκαν στην κορυφή.

Η ομάδα του Σάκη Λιάγκα μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και στο 11’ ο Μακράκης έκανε το 0-2. Στο 15’ ο Ταρασιάδης έγραψε το 0-2 και στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Στο 44’ ο διαιτητής Αγγελακόπουλος απέβαλε με αυστηρή απόφαση τον τερματοφύλακα της Καστοριάς Μουρζίδη, για κόντρα που είχε με τον Καλαμπάκα εκτός περιοχής. Ο Βελλίδης φόρεσε τα γάντια του τερματοφύλακα, καθώς ο δεύτερος γκολκίπερ των «γουναράδων» Δημητριάδης, είναι τραυματίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις, με τον Τζόβα στο 88’ να διαμορφώνει το τελικό 0-3.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μουρζίδης, Αμπαζής, Μπαμπάκος (46’ Κενανίδης), Αναγνωστόπουλος, Μήνος, Μηλιάτης, Λίτσκας Δ. (46’ Γκέγκας), Πετρόπουλος (53’ Ζηκίδης), Βελλίδης, Στασινόπουλος, Μπορόζης

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: Μαϊναράς, Σδούγκας, Καραγκούνης, Παπαγιαννόπουλος, Κυπαρισσόπουλος (53’ Τζόβας), Οικονόμου, Μακράκης (46’ Καμπερίδης), Αποστολιός, Ταρασιάδης, Καλαμπάκας (71’ Μιχωλός), Στούμπος

onsports.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.