River Party 2012: Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι Έλληνες Καλλιτέχνες!



river_party_2012_logo98769Αυτήν την χρονιά, το River Party θα είναι καλύτερο από ποτέ, με περισσότερες προτάσεις ψυχαγωγίας και με δυνατές υπογραφές από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως ακριβώς υποσχέθηκε από την πρώτη στιγμή! Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και ήδη ανακοινώθηκε…ανακοινώθηκε η συμμετοχή των Thievery Corporation, της κορυφαίας live μπάντας που αγαπάει το ελληνικό κοινό.

Πάνω από είκοσι μουσικά σχήματα (συγκροτήματα και γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες) θα εμφανιστούν στο φετινό River Party. Ανάμεσά τους και δύο δυνατές υπογραφές της νεότερης ελληνικής μουσικής σκηνής. Οι Locomondo, το επταμελές σχήμα που με όχημα την reggae, την ska και τους latin ρυθμούς κερδίζουν την αγάπη του κοινού όπου κι αν εμφανίζονται -κάτι που απέδειξαν και πέρυσι στο Νεστόριο συντoνίζοντας όλον τον κόσμο του φεστιβάλ σε μία συναυλία με αστείρευτο κέφι, χορό και τραγούδι – θα είναι και φέτος στο Νεστόριο.

Για πρώτη φορά όμως το

River Party, θα υποδεχτεί μία σπουδαία τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς με πηγαίο ταλέντο, την υπέροχη Νατάσσα Μποφίλιου. Με νέο δίσκο στο ενεργητικό της, sold out εμφανίσεις πρόσφατα στην Αθήνα και μία παρέα νέων ταλαντούχων μουσικών, έρχεται στο River Party, εκεί δίπλα στο ποτάμι του Αλιάκμονα.

mpetskas.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.