Πως ο Έλληνας Οδυσσέας έλυσε το Γόρδιο Δεσμό του Μνημονίου καταστρέφοντας τα κόμματα που το στήριξαν!tsipras_siriza_fonto21657848Οι Έλληνες πολίτες πήγαν στις κάλπες με ένα πανούργο σχέδιο, που ταυτόχρονα ήταν τόσο απλό στην σύλληψή του.

Είπαν: Eφόσον δεν μπορούμε να λύσουμε τον Γόρδιο Δεσμό του Μνημονίου, θα τον κόψουμε.

Και απλούστερος τρόπος από το να βουλιάξουν τα κόμματα που έκαναν σημαία τους το Μνημόνιο δεν υπήρχε.

Μάλιστα η αποστολή θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο στη περίπτωση που ο αιθεροβάμων Σαμαράς προκαλέσει επαναληπτικές εκλογές.

Τότε όλοι οι ψηφοφόροι θα γνωρίζουν πως εάν αποτελειώσουν τη ΝΔ του Σαμαρά-το ΠΑΣΟΚ είναι ήδη στα τάρταρα-η Τρόικα δεν θα έχει καν συνομιλητές στην Αθήνα. Είναι τόσο απλό, μα τόσο απλό.

Μάλιστα το γεγονός ότι η Ευρώπη παρακολουθεί με δέος τα  αποτελέσματα των εκλογών της Ελλάδας και η Τρόικα τρέμει πλέον ότι θα χάσει τα λεφτά της αν μας πιέσουν περισσότερο, είναι ένα κατόρθωμα του ελληνικού λαού.

Το χειρότερο για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ είναι ότι λεηλατούσαν τους πολίτες υπακούοντας στη Τρόικα δίχως να δίνουν προοπτική εξόδου από την εξαθλίωση.

Ότι εξακολουθούσαν να λεηλατούν τους πολίτες ακόμη κι όταν εκείνοι αυτοκτονούσαν κατά δεκάδες καθημερινά.

Ο Σαμαράς μέσα στον ωκεανό της πολιτικής του ανοησίας δεν θέλει να δει το προφανές.

Ο Βενιζέλος πιο σώφρων είπε ότι το ραντεβού του με τον Τσίπρα θα είναι ουσιαστικό, δεν έσπευσε να κυνηγήσει την ουρά του όπως κάνει ο αφελής αρχηγός της ΝΔ.

Από την πλήρη αποτίναξη των ερπυστριών του Μνημονίου μας χωρίζει μία ακόμη κάλπη την οποία θα αξιοποιήσουμε για να εξαφανίσουμε οριστικά και τελεσίδικα  τη ΝΔ από προσώπου γης.

Να δούμε τότε με ποιους θα συνομιλεί η Τρόικα…

Αυτό σκέφτονται οι Έλληνες και περιμένουν το δεύτερο ημίχρονο για να μηδενίσουν το κοντέρ του κόμματος που είχε την ατυχία να καταλήξει στα χέρια του κολλητού του Συμπιλίδη…

Από τον Βασίλη Μπόνιο – kourdistoportokali

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.