Εκδηλώσεις Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας



MOUSIKO_SXOLEIO_siatistas_filadio.jpg5Αγαπητοί συμπολίτες μας, Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας γιορτάζει φέτος τα 15 χρόνια λειτουργίας του και ήδη έχει δώσει δυναμικό παρόν σε ποικίλες εκδηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα:

Στις 21 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία συναυλία στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Στις 17 και 18 Μαρτίου το κιθαριστικό σύνολο του σχολείου συμμετείχε σε συνάντηση και φεστιβάλ κιθαριστικών συνόλων στην Κοζάνη και στη Βέροια αντίστοιχα.

Στις 24 Μαρτίου το σύνολο παραδοσιακής μουσικής κάλυψε το μουσικό μέρος της εκδήλωσης που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Μαρκίδες-Πούλιου και τη Μανούσεια Βιβλιοθήκη με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του εκλεκτού συμπολίτη μας Δημητρίου Μιχαήλ Σιάσιου με τίτλο Οι Κασομούληδες του 1821 και η Σιάτιστα.

Την 1η Απριλίου το σύνολο Λαϊκής Μουσικής εκπροσώπησε το σχολείο μας στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης στα πλαίσια  του προγράμματος Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου.

Δευτέρα 2 Απριλίου: μαθητές του σχολείου μας συμπράττουν με μαθητές του όμορου Δημοτικού Σχολείου στα πλαίσια της Γιορτής Παιδικού Βιβλίου. Διοργάνωση: Στέργιος Ανδρέου, Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο, ώρα 11.00 π.μ.

Τετάρτη 4 Απριλίου: Συναυλία Μουσικής Δωματίου των καθηγητών του σχολείου μας Ελπίδας Κωνσταντινίδου, Σπύρου Τάκα, Βαγγέλη Καψάλη και Μάνου Μάρκου με έργα A. Vivaldi, F. Carulli, G. Kummer, V. Mozart, N. Paganini. Αίθουσα Συναυλιών Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, ώρα 13.20.

Πέμπτη 5 Απριλίου: Εργαστήριο μπουζουκιού. Διδάσκει ο Θανάσης Πολυκανδριώτης. Ιστορικό Τραμπάντζειο Γυμνάσιο, ώρα 13.00. Συναυλία του συνόλου Λαϊκής Μουσικής αφιερωμένη στο Θανάση Πολυκανδριώτη. Συμπράττουν ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και οι καθηγητές του σχολείου μας. Αίθουσα Φίλιππος, ώρα 19.30, Κοζάνη.

Τετάρτη 25 Απριλίου: Ρεσιτάλ φλάουτου του καθηγητή του σχολείου μας Νίκου Παπαπαρασκευά, στο πιάνο ο Δημήτρης Δημόπουλος. Αίθουσα Συναυλιών Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, ώρα 19.30.

Και οι εκδηλώσεις μας συνεχίζονται:

Τετάρτη 9 Μαΐου: Συναυλία των Μουσικών Συνόλων του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας. Αίθουσα Φίλιππος, ώρα 19.30, Κοζάνη.

Παρασκευή 11 Μαΐου: Ρεσιτάλ Κλαρινέτου του Γιώργου Καραγκούνη, μαθητή του Κοσμά Παπαδόπουλου, στο πιάνο η Μάγια Παπαδοπούλου. Αίθουσα Συναυλιών Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, ώρα 11.00 π.μ.

Σάββατο 12 Μαΐου: Συναυλία των Μουσικών Συνόλων του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας. Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο, ώρα 19.30, Σιάτιστα.

Κυριακή 13 Μαΐου: Συναυλία των τάξεων πιάνου και κιθάρας των καθηγητών του σχολείου μας Ανδρονίκης Αβάνη και Ιωάννη Ζορπίδη. Ιστορικό Τραμπάντζειο Γυμνάσιο, ώρα 19.30.

Τετάρτη 16 Μαϊου: Συναυλία της τάξης κιθάρας του καθηγητή του σχολείου μας Στέλιου Καραγιαννίδη. Συμπράττει ο απόφοιτος του σχολείου μας Γιάννης Μητρούσης. Αίθουσα Συναυλιών Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, ώρα 19.30.

Ιούνιος 2012: Βραδιά Σοπέν. Διάλεξη για το έργο του συνθέτη από τον Ιωάννη Ζορπίδη και συναυλία με έργα για πιάνο. Ερμηνεύει η Ανδρονίκη Αβάνη. Αίθουσα Συναυλιών Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Η ημερομηνία και η ώρα της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν προσεχώς).

Σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις μας. Η παρουσία σας θα είναι τιμή και χαρά για μας.

Περιμένουμε επίσης τους μαθητές της έκτης δημοτικού για ξενάγηση στο χώρο του σχολείου μας και για μία ευχάριστη περιπλάνηση στον κόσμο της Μουσικής…

Η Διευθύντρια Δρ Μαρία Ντούρου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και το μαθητικό δυναμικό του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστα

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.