Αχάριστοι οι Έλληνες σύμφωνα με τα Γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης!



efimerides_ksenes986«Αχάριστοι οι Έλληνες, ψήφισαν το Χάος!», είναι το σχόλιο των γερμανικών Μέσων για την πρώτη «ανάγνωση» των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα μετά τη δημοσίευση των exit polls.

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι με την ψήφο τους οι Έλληνες τιμώρησαν τα μεγάλα κόμματα για τα μέτρα λιτότητας, παράλληλα όμως τιμώρησαν το Ευρώ και την Ευρωζώνη!

Spiegel: Οι Έλληνες τιμώρησαν τα μεγάλα κόμματα για τα μέτρα λιτότητας!
Η ψηφοφορία στην Ελλάδα: μάθημα για τα μεγάλα κόμματα
Οι Έλληνες έδωσαν ένα μάθημα στα μεγάλα κόμματα στις εκλογές. Οι Σοσιαλιστές έχασαν ψήφους σε σύγκριση με το 2009, ακόμη και το 25 τοις εκατό των ψήφων. Ο νικητής μένει να είναι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να ελπίζει για την 2η θέση στην κατάταξη.

Bild: Οι Έλληνες ψήφισαν το Χάος!
Οι Έλληνες τιμωρούν τα μέτρα και το Ευρώ
Πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές. Πιο δύσκολη νίκη για τους συντηρητικούς
Μετά τις πρώτες προβλέψεις η φρίκη στην Ευρώπη είναι μεγάλη: τα κόμματα της λιτότητας, η συντηρητική Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) και το ΠΑΣΟΚ, τιμωρήθηκαν βαριά.

Focus: Οι αχάριστοι Έλληνες χαστούκισαν στις Εκλογές τη σωτηρία του Ευρώ!
Στις ελληνικές κοινοβουλευτικές εκλογές, τα κυβερνώντα κόμματα, έχουν υποστεί δραματικές απώλειες. Έτσι, οι ψηφοφόροι αποφάσισαν να τιμωρήσουν για τα δραστικά μέτρα λιτότητας της χώρας. Για πρώτη φορά στη Βουλή η ακροδεξιά.

koutipandoras.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.