Βίκυ Σταμάτη: Δεν είμαι Δήμητρα Λιάνη!biki_stamati875875Δεν είμαι εγώ Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου. Δεν θα εξευτέλιζα «τον μύθο που παντρεύτηκα», Άκη Τσοχατζόπουλο.

Η Βίκυ Σταμάτη εξακολουθεί να θεωρεί μύθο για τη ζωή της τον Άκη Τσοχατζόπουλο και αντιπαραβάλει τη δική στάση και θέση με εκείνη της Δήμητρας Λιάνη –Παπανδρέου που είχε προκαλέσει θύελλα σχολίων και αντιδράσεων τη δεκαετία του ’90 για τη σχέση της με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ωστόσο, δείχνει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να μην αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει καθώς δεν φαίνεται να καταλαβαίνει το ενδεχόμενο να παραμείνει στη φυλακή για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Από το φιλικό της περιβάλλον έγινε γνωστό ότι βρίσκεται σε σύγχυση γεγονότων και συνεπειών των πράξεων για τις οποίες κατηγορείται και για τις οποίες έχει προφυλακιστεί.

Σε όλες τις συνομιλίες της με σωφρονιστικούς ή συγκρατούμενες της καταδεικνύει την εμμονή της στην ανάγκη να επικοινωνήσει με το 5,5 ετών παιδί της και επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους με πόσες δυσκολίες και θυσίες το απέκτησε.

Για το λόγο αυτό άλλωστε, η σύζυγος του πρώην υπουργού επιδιώκει να αποφυλακιστεί άμεσα, προτείνοντας μάλιστα ως όρους τον κατ’ οίκον περιορισμό και την υποχρεωτική εμφάνισή της τρεις φορές την ημέρα (πρωί, μεσημέρι, βράδυ) στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της.

Η αίτηση αποφυλάκισης της κ. Σταμάτη αναμένεται να κριθεί μετά τις εκλογές, όπως και η αντίστοιχη του Άκη Τσοχατζόπουλου.

newsbomb.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.