Λάθος της ΝΔ η σύγκρουση με τον Καμμένο



kammenos_panos4657Στην επιστήμη της προπαγάνδας επικρατεί μια βασική αρχή που λέει ότι υπάρχει κάτι χειρότερο από το έγκλημα. Το λάθος.

Είναι γνωστό σε όλους ότι η προπαγάνδα δεν ήταν ποτέ το φόρτε της Νέας Δημοκρατίας. Όμως αυτή τη στιγμή συμβαίνει κάτι χειρότερο. Η ηγετική ομάδα της ΝΔ, που αποτελείται από τα παλιά στελέχη της ΠΟΛΑΝ, έχει καταληφθεί από πανικό βλέποντας τα υψηλά ποσοστά Καμμένου και κάνει τα λάθη, το ένα πίσω από το άλλο.

Η συμπεριφορά των στελεχών της ΝΔ δείχνει ψυχολογία μικρού κόμματος που τα βάζει με έναν ανταγωνιστή του.

Με τον τρόπο που επιχειρεί η ΝΔ να αντιμετωπίσει τον Καμμένο,  αφενός δείχνει ενοχή για… τα πεπραγμένα της και φόβο απέναντι στον επιθετικό λόγο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τον οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με πειστικά επιχειρήματα, αφετέρου ανυψώνει τον Πάνο Καμμένο σε ισάξιο πολιτικό συνομιλητή της και του παρέχει απλόχερα ανέξοδη διαφήμιση και ανοιχτά αυτιά για να ακούσουν τον πολιτικό λόγο του.

Στην προσπάθειά της να συσπειρώσει τους Νεοδημοκράτες και να τους εντάξει στη γραμμή του μνημονίου (μετά την κυβίστηση που έκανε), τελικά, μέσα από αυτή τη σύγκρουση αποσυσπειρώνει την ίδια την ψυχή της.

Θυμηθείτε ότι το βράδυ της 6ης Μαϊου θα αρχίσουν να αναζητούν στη Συγγρού τους εγκέφαλους της προεκλογικής τακτικής του κόμματος.

Πέτρος Χασάπης
olympia.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.