Συμμετοχή της Ε.Λ.Μ.Ε. Κοζάνης στην κινητοποίηση της Πρωτομαγιάς



elme_kozanis_se_poreia34534Η φετινή Πρωτομαγιά συμπίπτει με τα δύο χρόνια που ο Ελληνικός λαός υφίσταται τις συνέπειες μιας πρωτόγνωρης, ακραία αντιλαϊκής πολιτικής, που σχεδίασαν και υλοποίησαν οι Ελληνικές κυβερνήσεις σε συνεργασία με την Τρόικα, που κατεδαφίζει τα δημόσια αγαθά της παιδείας, της υγείας, της ασφάλειας και της εργασίας. Ακυρώνει το δικαίωμα στη ζωή και στην αξιοπρέπεια και καταδικάζει το μέλλον και των επόμενων γενεών.

Πρόκειται για ένα σχέδιο πλήρους εξόντωσης των αντοχών της κοινωνίας που δεν αφορά τη σωτηρία της χώρας και του λαού της, αλλά τη διασφάλιση των συμφερόντων των δανειστών, του μεγάλου ληστρικού κεφαλαίου.

Σήμερα μαζί με όλους τους εργαζόμενους πρέπει να αγωνιστούμε για την ανατροπή αυτής της αδιέξοδης νέο-φιλελεύθερης πολιτικής, των δανειακών συμβάσεων, των μνημονίων και των νόμων που τα συνοδεύουν.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, να συμβάλλουν αποφασιστικά ώστε να γίνει η 1η Μάη μέρα αντίστασης και κλιμάκωσης σε όλη την Ελλάδα. Απέναντι στη λαίλαπα που ήρθε και συνεχίζεται, οι εργαζόμενοι να βροντοφωνάξουμε πως υπάρχει άλλος δρόμος. Να στείλουμε μήνυμα ανυπακοής και αποφασιστικού αγώνα!

Όλοι στους δρόμους να τιμήσουμε την Εργατική Πρωτομαγιά!

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.