Ζημιές σε εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Πτολεμαΐδα



kke_perissos4564Η φωνή του ΚΚΕ φαίνεται πως ενοχλεί. Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές και συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή, «άγνωστοι» θρασύδειλοι, που δεν έχουν μούτρα να εμφανιστούν την ημέρα, έκαναν ζημιές στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία της Πτολεμαΐδας. Φαίνεται πως η απήχηση των θέσεων του ΚΚΕ είναι τόσο μεγάλη στους εργαζόμενους, που επιστρατεύουν άλλα μέσα για να τρομοκρατήσουν τους κομμουνιστές.

Γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί που προκάλεσαν τις ζημιές. Είναι αυτοί που έβαλαν πλάτη για να χρεοκοπήσει η κάθε λαϊκή οικογένεια. Προσπαθούν σήμερα και πάλι με το ψέμα, τη συκοφαντία, την προβοκάτσια να τρομοκρατήσουν το λαό για να τους ξαναψηφίσει.

Η απάντηση στις 6 του Μάη πρέπει να είναι μια. Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι να ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Όσο γίνεται πιο ισχυρό το ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατός θα βγει ο λαός από αυτές τις εκλογές.

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας

Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.