Βενιζέλος: «Ας γίνει ο κ. Καμμένος πρωθυπουργός…»

venizelos7647868“Ας σχηματιστεί μια κυβέρνηση των αντιμνημονιακών δυνάμεων. Ας γίνει ο κ. Καμμένος πρωθυπουργός, ο κ. Τσίπρας υπουργός Οικονομικών, ο κ. Καρατζαφέρης υπουργός Εξωτερικών, ο κ. Κουβέλης υπουργός Δικαιοσύνης, κ.ο.κ. και ας μας πουν πως θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις τον Ιούνιο”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αφήστε κατά μέρος τέτοιου είδους διλήμματα κύριε Βενιζέλε. Στην παρούσα δραματική κατάσταση που εσείς φέρατε την χώρα μας, φαντάζουν το λιγότερο φαιδρές και υποκριτικές τοποθετήσεις τύπου: “ή εμείς ή το χάος”. Διότι το χάος το έχετε φέρει ήδη… Είναι πλέον εδώ…

Εσείς οι ίδιοι είστε εκείνοι που μας κάνατε να αναρωτιόμαστε για το τι είδους δημοκρατία έχουμε στην Ελλάδα σήμερα όταν ο πολίτης απειλείται με διακοπή της ηλεκτροδότησής του αν δεν πληρώσει το χαράτσι που επιβάλλατε!

Σε λίγους μήνες έχουμε καλοκαίρι Ευάγγελε… Θα μας απειλήσετε και με διακοπή νερού;

Είδαμε τόσα χρόνια πόσο επιδέξια διαχειριστήκατε τα οικονομικά της χώρας μας… τόσο που και τα κόμματά σας ακόμα είναι καταχρεωμένα…

Δεν δικαιούστε λοιπόν να αναρρωτιέστε για το ποιος θα κυβερνήσει αυτή τη χώρα…

Η ακυβερνησία δεν είναι η αγωνία του αιωνίως ακυβέρνητου Έλληνα.

Ακόμα και αν γίνει δεκτή η συγνώμη που απευθύνατε στον Ελληνικό λαό εκείνος θα προχωρήσει και θα σας προσπεράσει.

Μακριά από τις παροχολογίες του παρελθόντος, δεσμά πολιτικών στηρίξεων και αλισβερίσια, ήρθε η ώρα για αλλαγή στην κάλπη. Η απογοήτευση και η αγανάκτηση πρέπει να πάρει το δρόμο της ουσιαστικής και δημιουργικής ρήξης με το παρελθόν για να ανατείλει το νέο.

forkeratea.blogspot.com

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.