Πύρρος Δήμας και Φώφη επικεφαλής στο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Αρνήθηκαν Μπομπ Σφουγγαράκης και Στρουμφίτα!



dimas_anapoda65300– Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Μπένι. Στις πρώτες δυο θέσεις φιγουράρουν δύο ιερά τέρατα της πολιτικής σκέψης, ο Πύρρος Δήμας και η Φώφη Γεννηματά.
Εδώ που τα λέμε ο Βενιζέλος δεν θα μπορούσε να κάνει και τίποτα καλύτερο.

Διότι ποιός άνθρωπος με ίχνος σοβαρότητας θα δεχόταν να δώσει σωσίβιο στη Πασοκική συμμορία;

Βρέθηκαν λοιπόν δυο αγαθά παιδιά με ένα κοινό χαρακτηριστικό: Δεν έχουν καμμια σχέση με την πολιτική.

Ομολογουμένως ο Μπένι έδωσε ρέστα ξεπερνώντας ακόμα και τον ΓΑΠ, που με τις επιλογές της  Καραχασάν και της αξέχαστης Ματσούκα, είχε κουφάνει το Σύμπαν.

 

– Ο Μαραντόνα πλανητάρχης
Η επιλογή του Δήμα έχει να κάνει με την αιώνια μαλακία του Έλληνα ψηφοφόρου που πολλές φορές νομίζει οτι όποιος κλωτσάει καλά ένα τόπι, ή βαράει καλές βολές θα είναι και κατάλληλος να τον κυβερνήσει.

Άμα ήταν έτσι ο Μαραντόνα θα ήταν αιώνιος Πλανητάρχης.

 

– Καμμια δουλειά δεν είναι ντροπή. Ούτε καν αυτή της πουτάνας
Από την πλευρά του Πύρρου, η αποδοχή της πρότασης είναι κατανοητή. Οι εποχές των χρυσών χορηγών, των τζάμπα μισθών και της αρπαχτής είναι πια παρελθόν.

Το άθλημα της άρσης βαρών ουσιαστικά δεν υφίσταται, από τότε που σύσσωμη η “ντριμ τιμ” που μαεστρικά είχε στήσει η Πασοκική ομάς Λιάνη, Σγουρού, Ιακώβου πήγε σούμπιτη μια και οι πάντες βρέθηκαν ντοπαρισμένοι (περιέργως πώς, πλην του “αγνού” Πύρρου Δήμα).  

Σε τέτοιες περιόδους κρίσης όταν σου προσφέρεται μισθός 10 χιλιάρικα στο πιάτο δεν λες εύκολα όχι. Πόσο μάλλον όταν έχεις να θρέψεις τόσα στόματα.

“Καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή” λέει ο θυμόσοφος λαός. Ούτε καν αυτή της πουτάνας.

Το μεροκάματο να βγαίνει.

amantomatimou.wordpress.com

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.