Γιατί να μην έχουμε κι εμείς έναν Τάσσο Παπαδόπουλο;;;tasos_papadopoulos_kipros987569Όταν γινόταν το δημοψήφισμα για το ξεπούλημα της Κύπρου, ο πραγματικός Ηγέτης Τάσσος Παπαδόπουλος, βγήκε μπροστά, απηύθυνε διάγγελμα προς τον Κυπριακό λαό και ζήτησε σε κόντρα όλων των μεγάλων κρατών της γης, του ΟΗΕ, της ΕΕ και της ελληνικής ξενόδουλης πλευράς, να καταψηφιστεί το κατάπτυστο σχέδιο Ανάν. Τα παπαγαλάκια της παγκομιοποίησης και των διεθνών συμφερόντων, καθώς και ξενόδουλοι Κύπριοι πολιτικοί, τρομοκρατούσαν τον κυπριακό και ελληνικό λαό ότι θα χαθεί η Κύπρος, θα απομονωθεί, δεν θα μπει στην Ευρωζώνη και άλλα παρόμοια.  Το ίδιο έκαναν τα παπαγαλάκια της παγκοσμιοποίησης και εναντίον του Ισλανδού Προέδρου Γκρίμσον, όταν εκείνος ζήτησε από τον Ισλανδικό λαό να αποφασίσει με δημοψήφισμα, αν θα ξεπουληθεί ο Ισλανδικός λαός στους τραπεζίτες ή όχι.

Και στις δύο περιπτώσεις οι λαοί νίκησαν, προχώρησαν και προόδευσαν. Τώρα ήρθε η σειρά του ελληνικού λαού για να αποφασίσει. Όμως και πάλι τα παπαγαλάκια της παγκοσμιοποίησης στο γνωστό έργο τους. Από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τους Έλληνες πολιτικούς μέχρι τους Σόϊμπλε, Λαγάρντ, Τόμσεν κ.λ.π., όλοι μας τρομοκρατούν ότι θα χαθούμε, ότι θα απομονωθούμε, ότι θα γυρίσουμε στη δεκαετία του 50 και ζητούν εδώ και τώρα να εξαθλιωθούμε.

Πόσο διαφορετικά όμως θα ήταν τα πράγματα, αν στη θέση του κ. Παπούλια είχαμε έναν Γκρίσμον (βέβαια εκεί η διαφορά είναι ότι ο Πρόεδρος, όπως και στην Κύπρο,  εκλέγεται από το λαό και υπακούει μόνο στο λαό και όχι σε άλλους παράγοντες που τον εξέλεξαν) και στη θέση των πολιτικών αρχηγών, είχαμε έναν Τάσο Παπαδόπουλο;;;
Πόσο διαφορετικά;;;

Πέτρος Χασάπης
taxalia

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.