Εξιχνιάστηκε ακόμη μία υπόθεση δολοφονίας στη Δυτική Μακεδονία…



astinomia_faros_anamenosΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star-Fm.gr, ο άτυχος 78χρονος λαχειοπώλης Γιώργος Παπαγεωργόπουλος, το πτώμα του οποίου βρέθηκε την Μ.Παρασκευή σε αποθήκη στο Καρπερό Γρεβενών, έφερε,  (κατά την νεκροψία -νεκροτομή που έγινε το Μ.Σάββατο), κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στο θώρακα, γεγονός που καταδεικνύει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αστυνομικών αρχών όπου προέβησαν στη σύλληψη ενός 23 χρονου Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται πως ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του που έγινε με σκοπό τη ληστεία.

Να θυμίσουμε πως είναι η δεύτερη υπόθεση εξιχνίασης δολοφονίας στη Δυτική Μακεδονία και μάλιστα μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες από το συμβάν,  αφού είχαν βρεθεί και οι ένοχοι της δολοφονίας του 50χρονου εργαζόμενου της ΔΕΗ το πτώμα του όποιου είχε  εντοπιστεί  το μεσημέρι της Κυριακής (11/03) σε κτήμα στο δρόμο Κοζάνης-Πετρανών.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.