Η εθελοντική κίνηση φοιτητών Opencourse του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονιας



panepistimio_ditmak_banner4356«Σε μια προσπάθεια εύρεσης μεθόδων παρέμβασης στην κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα και παροχής βοήθειας προς τους πολίτες που υφίστανται τις μεγαλύτερες συνέπειες, οι φοιτητές των πολυτεχνικών σχολών του ΠΔΜ προχωρούν στη συγκρότηση ομάδας εθελοντών, με σκοπό την παραχώρηση δωρεάν μαθημάτων σε μαθητές της Γ΄ Λυκείου.

Η κίνηση αυτή έχει καθαρά εθελοντική μορφή, επιβεβαιώνοντας στην κοινωνία τη μορφή του Πανεπιστημίου, η οποία δεν είναι άλλη από μια πηγή μορφωτικής ανάπτυξης και πνευματικής όξυνσης.Τα μαθήματα θα παραχωρούνται σε καθημερινή βάση στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών (λόγω εύκολης πρόσβασης) και το ωράριο θα είναι ευέλικτο προς τους συμμετέχοντες μαθητές.Η εκπαίδευση των μαθητών θα πραγματοποιείται από εθελοντές καθηγητές,διδακτορικούς και φοιτητές της ακαδημαικής μας κοινότητας , που με τις γνώσεις , την πείρα και τον ζήλο που τους διακατέχει θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το εγχείρημά μας αποτελεί μια κίνηση συμπαράστασης προς τους μαθητές της δυσοίωνης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των οικονομικά ασθενών οικογενειών τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση και για εγγραφές μπορείτε να πάρετε από: opencourse@uowm.gr και www.facebook.com/opencource

Με εκτίμηση,
Ομάδα εθελοντών φοιτητών Opencourse»

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.