Άνοιξε το πρώτο αντιμνημονιακό στριπτιζάδικο!



antimmnimoniako_striptitzadikoΓράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης

«Κρεμάλα» ονομάζεται το πρώτο μαγαζί με ζωντανό ερωτικό πρόγραμμα που απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους υπερασπίζονται την εθνική ανεξαρτησία και ζητούν να τιμωρηθούν οι προδότες πολιτικοί.

Ακολουθώντας την τάση της αγοράς, που δείχνει ότι τα καταστήματα, τα κόμματα και γενικά τα προϊόντα εναντίον του μνημονίου, έχουν εξασφαλισμένη απήχηση στον κόσμο, εγκαινιάστηκε χθες και το πρώτο strip club αποκλειστικά για πατριώτες.

Για να περάσει κάποιος την αυστηρή είσοδο του club και να απολαύσει το πρόγραμμα χωρίς την ενοχλητική παρουσία προσκυνημένων, πρέπει να αποκτήσει την «ειδική αντιμνημονιακή ταυτότητα». Η συγκεκριμένη ταυτότητα, μπορεί να χορηγηθεί και επιτόπου, ύστερα από αίτηση και έλεγχο από ειδική επιτροπή που θα αποφανθεί αν ο πελάτης πληροί τις προϋποθέσεις και είναι αρκετά εξοργισμένος.

Η διακόσμηση του νέου club, περιλαμβάνει συνθήματα κατά της νέας δανειακής σύμβασης γραμμένα με νέον στους τοίχους, ώστε υπενθυμίζουν συνέχεια ποιοι προδότες παρέδωσαν τη χώρα στους Ναζί της Μέρκελ και γενικά την έφεραν σε αυτό το σημείο. Φυσικά, υπάρχουν αναρτημένα μεγάλα πορτραίτα του Πάνου Καμμένου, του Γιώργου Τράγκα και άλλων οπλαρχηγών, για την τόνωση του πατριωτικού αισθήματος των θαμώνων.

Επίσης κάθε 30 λεπτά το πρόγραμμα διακόπτεται, οι κοπέλες κατεβαίνουν από την πίστα και ο DJ παίζει ένα τραγούδι του Νταλάρα, για να δώσει την ευκαιρία στους θαμώνες να αποδοκιμάσουν και να πετάξουν ειδικά ομοιώματα γιαουρτιών, που μπορούν να προμηθευτούν από την είσοδο με ένα σχετικά μικρό αντίτιμο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδιοκτήτη, που έχει κατοχυρώσει τους εμπορικούς όρους «Αντι-Μνημονιακό», «Κρεμάλα» και «Ουστ», αν συνεχιστεί η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κόσμου και τα χιλιάδες «Like» στη σελίδα του club στο Facebook,  πιθανότατα θα ιδρύσει κόμμα και θα κατέβει στις επόμενες εκλογές.

kafeneio-gr.blogspot.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.