Ο Πάρις Κουκουλόπουλος νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – Στα ψηφοδέλτια ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης!



koukoulopoulos_paris65467ujΗ συμφωνία κλείστηκε πριν από περίπου ένα μήνα με αποτέλεσμα την έντονη κινητικότητα του Πάρι Κουκουλόπουλου που είχε παρουσία σχεδόν καθημερινά σε κανάλια και κάθε δημόσια κουβέντα και έφερνε συνεχώς το όνομα (άλλωστε μιλούσε και φέρονταν ως εκπρόσωπος) του Ευάγγελου Βενιζέλου ως νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με το σενάριο η αλλαγή ηγεσίας θα φέρει την ανάγκη αντικατάστασης του Μιχάλη Καρχιμάκη και τη θέση θα πάρει ο εκλεκτός του (θέμα χρόνου) νέου προέδρου, ο βουλευτής Κοζάνης ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Η ανάλυψη της κομματικής ηγεσίας απο τον Πάρι Κουκουλόπουλο δημιουργεί νέα δεδομένα σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο Κοζάνης καθώς σίγουρη είναι πλέον η συμμετοχή του Γιάννη Παπαϊορδανίδη για τον οποίο έβαζε βέτο μέχρι πρότινος.

Η κενή θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης, του πρώτου Βουλευτή και υφυπουργού Πάρι Κουκουλόπουλου ανοίγει την όρεξη και σε άλλες υποψηφιότητες μεταξύ των οποίων διακρίνουμε με πολλές πιθανότητες τον συνδικαλιστή της ΔΕΗ και πρόεδρο του σωματείου Σπάρτακος Γιώργο Αδαμίδη.

από το eordaia.org

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.