Ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο: Black Retsina από Έλληνα στη Γερμανία! Βίντεο…



blackretsina2Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο δούλεψε ξανά άριστα, μετατρέποντας σε εμπορικό προϊόν μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές κάθε πότη στις ταβέρνες και τα εστιατόρια. Ο κ. Μιλτιάδης Ρουμελιώτης, μετανάστης δεύτερης γενιάς στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας με καταγωγή από τη Δράμα, εξηγεί πώς έκανε επάγγελμα το αγαπημένο του ποτό, γεμίζοντας τα ψυγεία περιπτέρων και ψιλικατζίδικων με εμφιαλωμένη ρετσίνα – κόλα.

«Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το εμπόριο κρασιού ή κάτι παρεμφερές. Αντίθετα, ήμουν ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας με έδρα τη Γερμανία και έκανα ταξίδια σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η ιδέα άρχισε περισσότερο στην πλάκα από εκείνη την ταβέρνα της Κρήτης, όμως σήμερα οι παραγγελίες μου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα», εξηγεί ο δραστήριος Έλληνας μετανάστης, που βάλθηκε να τρελάνει τους απανταχού πότες, αλλά και τους παραδοσιακούς εμπόρους κρασιού.

Η ιδέα ωρίμασε πριν από δύο χρόνια, οπότε ο κ. Ρουμελιώτης αποφάσισε να κάνει πράξει την έξυπνη ιδέα του. Εισήγαγε ρετσίνα από το Κορωπί Αττικής, ενώ απευθύνθηκε σε εργαστήριο της Βιέννης για να παρασκευάσει το αναψυκτικό ποτό κόλα. Σχεδίασε μόνος του το αλουμινένιο κουτάκι (μαύρο με χρυσά γράμματα και έμβλημα ένα αρχαίο νόμισμα), έκλεισε συμφωνία με εμφιαλωτήριο στην Αυστρία και ονόμασε το πρωτότυπο δροσερό κοκτέιλ Βlack Retsina (μαύρη ρετσίνα).

news24gr.blogspot.com

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.