Η επέλαση του Λάκκου Τ’ Μάγγαν στην Αθήνα!



fanos_lakoustm89769Στην Αθήνα θα βρεθεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου ο Λάκκος τ’ Μάγγαν για ένα αποκριάτικο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα του Λάκκου με τα δικά τους λόγια:

“Φτάνουμε στην Πλάκα, στην οδό Κυδαθηναίων συγκεκριμένα, όπου και το Στέκι των Κοζανιτών. Εκεί ανταμώνουμε τα ξενιτεμένα μας αδέλφια και μαζί ξεκινούμε τα ρίχνουντας  για το Μοναστηράκι. Ντουμ-ντουμ-ντουμ-ντουμ!!!

Την ίδια ώρα, μικρή ομάδα ειδικών αποστολών αποσπάται  από τον κύριο όγκο του αγήματος, στήνει το Φανό και μας καρτεράει.

Φανός!!!!!!! Aφιξη Αθηναίων καρναβαλιστών στην Πλατεία: κανταδόροι, πιερότοι, κολομπίνες, μαζορέτες και διάφορα άλλα αθώα καρναβάλια. Προσπαθούμε να μη φρίξομε τον ξένο κόσμο με αποκριάτικα σλόγκαν των προγόνων μας τύπου «Ούαααα!!!» « Σντοοοο!!!!»  

«Ντουουου!!!!» « Ου σκλιά!!!!» κλπ

Κατούρμα του Φανό.

Βραδινό φαγητό: στο Μοναστηράκι, στο Ξενοδοχείο ή ό,τι περίσσεψε στο πνάκι.

Παρασκευή 17/2/2012

9.30    Ραντεβού στο Στέκι των Κοζανιτών στην Πλάκα.

9.30 -11.00    Ρωτούμε τίνους πιδιά είνι το Συμβούλιο. Ξελουζιάζουμε πιθανές συγγένειες με μέλη του Λάκκου.  Παρουσιάζουμε το βιβλίο και το CD. Κερνιούμαστε επί τόπου ή στη χαρτοπετσέτα και αναχωρούμε.

13.00    Τρώμε στην Πλάκα.  Μνημονιακά και σεμνά. Μη μας δει καμιά Τρόικα και μας κόψει και το μισμεριανό.   

16.00    Το σφίγγουμε!  23.00    Φτάνουμε Κοζάνη. Καλωσόρισμα από τους οικείους. Σύντομη αναφορά πεπραγμένων. Σμάζωγμα άπλυτα πιάτα και φουρλιαγμένα ρούχα στους καναπέδες.  Σκούξιμο αναδρομικό για να μη χάνουμε και το ρυθμό. Πλυντήριο. Τουμ!».

Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.