Οι δράσεις των Αιμοδοτών Κοζάνης τον Ιανουάριο

aimodotes_se_drasi345353Δυναμικά ξεκίνησε ο Σύλλογος μας τις δράσεις για το 2012. Ήδη ο Σύνδεσμος Αδειούχων Υδραυλικών Ν. Κοζάνης και ο Σύλλογος πτυχιούχων μηχανικών αυτοκίνητων έδωσαν δυναμικό παρόν στην 2η αιμοδοσία του 2012, που ήταν κατά βάση σε συνεργασία με τους δύο αυτούς Συλλόγους. Είχε προηγηθεί βέβαια ενημέρωση   στις γενικές συνελεύσεις των συλλόγων ώστε να λυθεί κάθε απορία ή στρεβλή γνώση που κυκλοφορεί για τα θέματα Δωρεάς Ζωής γιατί δεν είναι μόνο η Αιμοδοσία που αγγελιάστηκε από τους δύο αυτούς Συλλόγους αλλά ενημερώθηκαν και δεσμεύτηκαν ότι θα συμμετάσχουν και στις άλλες δράσεις του Συλλόγου Αιμοδοτών.

Είχε προηγηθεί ήδη ενημέρωση την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, στο event café στην Καρυδίτσα σους νέους του Χωριού και βέβαια είμαστε στη διάθεση κάθε Συλλόγου για ενημέρωση.

Η άλλη δράση του Συλλόγου μας είναι η επίσκεψη σε όλα σχεδόν τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου και η ενημέρωση των εκπαιδευτικών για την προγραμματισμένη Αιμοδοσία που γίνετε στις 30 Ιανουαρίου, ημέρα γιορτής των Τριών Ιεραρχών, σε συνεργασία με το Σύλλογό Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης. Σε όσα σχολεία δεν προλάβουμε να πάμε για ενημέρωση είναι καλεσμένοι οι εκπαιδευτικοί έτσι κι αλλιώς στην Αιμοδοσία και η ενημέρωση σε αυτούς και στα παιδιά των δύο μεγάλων τάξεων θα γίνει στη συνέχεια.

Κάλεσμα λοιπόν, σε όλους τους Εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης στην Αιμοδοσία 30 Ιανουαρίου 2012 προσέλευση από 15:00 – 19:30 στο γραφείο του Συλλόγου Αιμοδοτών  ΝΙΚ. Πλακοπιτη 11 (ΚΗΦΗ) απέναντι από την Εργατική Εστία.

 

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

0 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.